Over HR Groep Streetcare

HR Groep Streetcare draagt bij aan de verkeersveiligheid, geeft richting en duidelijkheid, en helpt bij het verfraaien van de openbare ruimte. Wij produceren en leveren digitale, duurzame en sociale producten en diensten voor verkeersveiligheid, bewegwijzering en straatbeeld.

Een groot gedeelte van wat er in de buitenruimte te zien is – van het Amsterdammertje tot de bekende Schoolzone producten – wordt door HR Groep Streetcare vakkundig geproduceerd en geplaatst. Maar HR Groep Streetcare is méér dan de levering van producten; wij helpen u een veilige en prettige leefomgeving te creëren, die efficiënt kan worden beheerd.

Historie
HR Groep Streetcare, voorheen Holland RelieĢˆf (HR), is een familiebedrijf dat in de zomer van 1972 begon met een primaire focus op metaalbewerking. Op ambachtelijk en vakkundige wijze werd een breed scala aan producten vervaardigd, zoals gegraveerde bewegwijzering en postkasten. Daarmee was een basis gelegd om uit te breiden richting de verkeersindustrie. Vanaf 2009 zijn wij HR Groep Streetcare.

Sinds 2009 is HR Groep Streetcare een optelsom van kwaliteiten en expertises die complementair aan elkaar zijn, verspreid over verschillende locaties door het gehele land. Ons personeelsbestand reflecteert een dwarsdoorsnede van de maatschappij; hoofd- en handarbeiders met verschillende opleidingsniveaus en komaf vormen een divers (en hecht) team.


We spelen ook in op duurzaamheidsvraagstukken. Duurzaam ondernemen is op diverse manieren geïntegreerd in onze bedrijfsprocessen en productietechnieken. Ook onze innovaties leiden tot duurzame alternatieven en oplossingen. Vergroening en circulariteit binnen de sector is nodig, zodat we de kwaliteit van leven van huidige en toekomstige generaties significant kunnen verbeteren.

Brancheverenigingen

HR Groep Streetcare is aangesloten bij diverse brancheverenigingen en partners:
-         Vereniging van Nederlandse Verkeersborden Fabrikanten (VNVF)
-         Vereniging Straatmeubilair
-         3MTM Matched Component SystemTM 


Meer weten? Neem contact met ons op.
09-November-2023

Bots vriendelijk wegmeubilair

Rijkswaterstaat (RWS) wil klimaatneutraal en circulair werken vanaf 2030. Om volledig circulair te werken moet je dus ook het wegmeubilair verduurzamen. In de visie ‘De weg in 2050’ zijn door Rijkswaterstaat drie toekomstscenario’s geschetst, waarvan twee een goede stap zijn richting de toekomst. Hoe wij daaraan bijdragen lees je in dit artikel.23-October-2023

Zwerfafval voorkomen; supporter van schoon

Gooi jij je afval ook in de bak? Zwerfafval voorkomen, dat is het doel van Supporter van Schoon. Door deze borden die vanaf nu in onze shop te bestellen zijn stellen we andere gemeentes en bedrijven in staat zelf zwerfafval effectief aan te pakken én te voorkomen. 04-October-2023

Den Bosch ISA-proof dankzij verkeersbordendata!

Vóór juli 2024 moeten nieuwe auto’s voorzien zijn van ISA (Intelligent Speed Assistance). ISA is een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de bestuurder niet (onbewust) de geldende maximumsnelheid overschrijdt. Den Bosch is de eerste gemeente die ISA-proof is, en dit dankzij onze verkeersbordendata. 

youtube linkedin