VVN beveelt routeborden aan.

01-May-2017
Samen met VVN zet HR groep zich in voor de verkeersveiligheid. Een onderdeel hiervan is verkeers educatie en het bijbehorende verkeersexamen op basisscholen. Verkeersexamen Vanaf groep 1 starten leerkrachten al met verkeerslessen en uiteindelijk wordt de opgedane kennis van al die jaren getoetst middels het verkeersexamen in groep 7. Dit alles met als doel dat de kinderen na groep 8 klaar zijn om alleen naar de middelbare school te gaan. Natuurlijk moet er voor het examen goed geoefend worden. HR Groep en VVN helpen de ouders en de kinderen bij het oefenen door de route aan te bieden in de vorm van verkeersexamenbordjes
HR Groep levert verkeersexamenborden, die eenvoudig zijn aan te brengen met tiewraps. Het bord kan in elke gewenste richting bevestigd worden. Dus geen losse pijl, welke verdraaid kunnen worden, waardoor de kinderen de verkeerde kant op fietsen.
De borden zijn van aluminium en de afbeelding is voorzien van een beschermlaminaat. Kortom, de borden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en gaan jaren mee!

Eerste CO2-neutrale verkeersbord van bamboe geplaatst in Coevorden

01-May-2017

Bijna iedereen kent de aluminium verkeersborden in het straatbeeld, maar verkeersborden van bamboe? Coevorden heeft de primeur.

Voetgangersbewegwijzering Afsluitdijk Wadden Center

01-May-2017

HR Groep Leek, Leeuwarden, Zuid en Rijswijk hebben samen bijgedragen aan mooie voetgangersbewegwijzering bij het nieuwe Afsluitdijk Wadden Center te Kornwerderzand.

Nieuwe Kotlabels Leuven

01-May-2017

De stad Leuven gaat de strijd aan tegen zogenaamde 'studentenkrotten'.

InterTraffic RAI Amsterdam

01-May-2017
Tijdens de Intertraffic heeft HR Groep hun gecertificeerde dynamische bamboeborden in het zonnetje gezet.
twitter linkedin