VVN beveelt routeborden aan.

01-May-2017
Samen met VVN zet HR groep zich in voor de verkeersveiligheid. Een onderdeel hiervan is verkeers educatie en het bijbehorende verkeersexamen op basisscholen. Verkeersexamen Vanaf groep 1 starten leerkrachten al met verkeerslessen en uiteindelijk wordt de opgedane kennis van al die jaren getoetst middels het verkeersexamen in groep 7. Dit alles met als doel dat de kinderen na groep 8 klaar zijn om alleen naar de middelbare school te gaan. Natuurlijk moet er voor het examen goed geoefend worden. HR Groep en VVN helpen de ouders en de kinderen bij het oefenen door de route aan te bieden in de vorm van verkeersexamenbordjes
HR Groep levert verkeersexamenborden, die eenvoudig zijn aan te brengen met tiewraps. Het bord kan in elke gewenste richting bevestigd worden. Dus geen losse pijl, welke verdraaid kunnen worden, waardoor de kinderen de verkeerde kant op fietsen.
De borden zijn van aluminium en de afbeelding is voorzien van een beschermlaminaat. Kortom, de borden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en gaan jaren mee!

Duurzame ‘koninklijke’ straatnaamborden in Hofkwartier

01-May-2017
Maandag 3 december werden in het Hofkwartier in Den Haag de eerste duurzame straatnaamborden geplaatst. De straatnaamborden zijn gemaakt van bamboe.

HR Groep ISO 9001:2015 gecertificeerd

01-May-2017
HR Groep is vanaf heden ISO 9001:2015 gecertificeerd. 

Van trottoirpaal naar ontmoetingsplaats

01-May-2017
Hoe kan een simpele trottoirpaal veranderen in een ontmoetingsplaats in de openbare ruimte? 

Verkeersongelukken in de schoolomgeving

01-May-2017
In de afgelopen drie jaar registreerde de politie meer dan tienduizend ongelukken tijdens schooltijden in een straal van 150 meter rondom scholen.
youtube twitter linkedin