Samenwerking HR Groep Streetcare en United Wegwijs in Infra B.V.

05-January-2021
HR Groep Streetcare is een samenwerking aangegaan met het bedrijf United Wegwijs in Infra B.V.
HR Groep Streetcare bundelt krachten met United Wegwijs in Infra in de regio “kop van Zuid-Holland en Noord-Holland”. Het bestaande pand  in Nieuw-Vennep verwelkomt “United” voor versterking bij productie en verkoop van afzetmaterialen. Voor klanten blijft de HR Groep Streetcare op haar locatie te Nieuw-Vennep het vertrouwde adres.

Wilt u contact opnemen met HR Groep Streetcare Nieuw-Vennep? Bezoek onze vestigingpagina,
United Wegwijs in Infra B.V. is een productie- en handelsmaatschappij in CROW afzetmateriaal benodigd voor de groen-, overheids- en GWW-sector. Binnen United Wegwijs in Infra ligt de nadruk op het leveren van betrouwbaar afzetmateriaal, advies en maatwerkoplossingen, die voldoen aan wettelijke bepalingen en voorschriften, tegen marktconforme prijzen en levertijd.

Wilt u contact opnemen met United Wegwijs in Infra? Bezoek de website,

Bots vriendelijk wegmeubilair

09-November-2023
Rijkswaterstaat (RWS) wil klimaatneutraal en circulair werken vanaf 2030. Om volledig circulair te werken moet je dus ook het wegmeubilair verduurzamen. In de visie ‘De weg in 2050’ zijn door Rijkswaterstaat drie toekomstscenario’s geschetst, waarvan twee een goede stap zijn richting de toekomst. Hoe wij daaraan bijdragen lees je in dit artikel.

Zwerfafval voorkomen; supporter van schoon

23-October-2023
Gooi jij je afval ook in de bak? Zwerfafval voorkomen, dat is het doel van Supporter van Schoon. Door deze borden die vanaf nu in onze shop te bestellen zijn stellen we andere gemeentes en bedrijven in staat zelf zwerfafval effectief aan te pakken én te voorkomen. 

Den Bosch ISA-proof dankzij verkeersbordendata!

04-October-2023

Vóór juli 2024 moeten nieuwe auto’s voorzien zijn van ISA (Intelligent Speed Assistance). ISA is een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de bestuurder niet (onbewust) de geldende maximumsnelheid overschrijdt. Den Bosch is de eerste gemeente die ISA-proof is, en dit dankzij onze verkeersbordendata. 

Eerste van de 4.400 nieuwe 30km borden in Amsterdam geplaatst!

03-October-2023

Gisteren was het eindelijk zo ver; het eerste 30km bord in Amsterdam is geplaatst door onze plaatsingsdienst. Het project krijgt grote media aandacht, zo was onze plaatsingsdienst onder andere te woord op Hart van Nederland, en waren we te zien op NOS. Gemeente Amsterdam wil voorlopen op het gebied van verkeersveiligheid, en heeft daarom besloten om als eerste gemeente in Nederland op circa 500 wegen de 50km p/u borden te vervangen voor 30km p/u borden

youtube linkedin