Samenwerking HR Groep Streetcare en United Wegwijs in Infra B.V.

05-January-2021
HR Groep Streetcare is een samenwerking aangegaan met het bedrijf United Wegwijs in Infra B.V.
HR Groep bundelt krachten met United Wegwijs in Infra in de regio “kop van Zuid-Holland en Noord-Holland”. Het bestaande pand  in Nieuw-Vennep verwelkomt “United” voor versterking bij productie en verkoop van afzetmaterialen. Voor klanten blijft de HR Groep op haar locatie te Nieuw Vennep het vertrouwde adres.

Wilt u contact opnemen met HR Groep Nieuw-Vennep? Bezoek onze vestigingpagina,
United Wegwijs in Infra B.V. is een productie- en handelsmaatschappij in CROW afzetmateriaal benodigd voor de groen-, overheids- en GWW-sector. Binnen United Wegwijs in Infra ligt de nadruk op het leveren van betrouwbaar afzetmateriaal, advies en maatwerkoplossingen, die voldoen aan wettelijke bepalingen en voorschriften, tegen marktconforme prijzen en levertijd.

Wilt u contact opnemen met United Wegwijs in Infra? Bezoek de website,

Kwaliteit en Regelgeving: hoe beheert u uw verkeersborden?

09-February-2021
HR Groep ontsluit via haar landelijke verkeersbordendatabase. Intelligent Public Space management (IPSm) jaarlijks geactualiseerde data van RVV-borden. Deze borden worden conform de NEN 3381 vastgelegd; elk geplaatst of verwijderd bord wordt aangemeld in de nationale verkeersbordendatabase.

IPSm verkeersbordendatabase levert gedetailleerde data

29-January-2021
De operatie om alle verkeersborden in Nederland digitaal te ontsluiten, is succesvol voltooid. Intussen maken wegbeheerders en aannemers al handig gebruik van Open Data in verschillende beheersystemen.
youtube twitter linkedin