HR-GroepRecente activiteiten
spacer
< Terug naar vorige pagina
Haagsche Stadsfiets 2

Ontvangst van Haagsche Stadsfiets


Woensdag 18 maart heeft Jacques Goddijn jr., algemeen directeur van HR Groep, een fiets ontvangen uit handen van Hans van der Zijden van Du Nord rijwielen om de start van de samenwerking te vieren.

Met de Haagsche stadsfiets wordt Den Haag binnenkort voor iedereen toegankelijk. Net als alle andere grote steden in Europa wil Den Haag een fietsvriendelijke stad worden, waarvoor de HSF Pick-Up & GO een uitstekende oplossing is. Zo kan iedere toerist, maar ook de inwoners van Den Haag, zich snel verplaatsen van A naar B. Tot nu toe wordt de Haagsche stadsfiets ingezet voor kleinschalige evenementen, zoals fietstoertjes.

Samen met HR Groep werkt Du Nord Rijwielen met de Haagsche Stadsfiets aan een fietsvriendelijke (binnen)stad. HR Groep zal voor de Haagsche Stadsfiets MB fietsenstallingen plaatsen. De gebruiker zal het slot van de fiets door middel van een app kunnen openen.

Jacques Goddijn na ontvangst van de fiets: “Met dit Haagse sympathieke initiatief hopen we het fietsgebruik te stimuleren, maar ook het plezier te vergroten in de openbare ruimte. Bovendien willen we voor burgers en toeristen de mogelijkheid bieden om zich sneller kunnen te verplaatsen in de binnenstad van Den Haag. Op naar een fietsvriendelijke stad!”