Nieuwe maatregelen rondom COVID-19

20-March-2020
Het coronavirus COVID-19 houdt momenteel de hele wereld bezig en zoals het zich laat aanzien leidt het de komende tijd ook tot veel vragen in Europa.
Op onze vestigingen zijn extra maatregelen getroffen om besmetting te voorkomen; de afdelingen zijn zo veel mogelijk van elkaar afgesloten en collega's die kunnen, werken zoveel mogelijk vanuit huis. Het protocol van het RIVM wordt streng opgevolgd.

Voor de leveringen van materialen zijn er momenteel geen gevolgen. Wij zullen indien de situatie wijzigt, ons uiteraard voor 100% blijven inzetten om u en de andere klanten van onze producten te blijven voorzien. Onze plaatsingsdienst is ook operationeel.
Zoals u van ons gewend bent, is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar. Uw bestellingen en vragen kunt u blijven mailen naar de bekende contactpersonen van de diverse divisies en vestigingen. Een aantal medewerkers verwerkt de stroom aanvragen en bestellingen vanuit huis. Als u tegen problemen aanloopt, vernemen wij dat graag.
Onze overige medewerkers zijn verzocht sociale contacten tot een minimum te beperken om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. HR Groep Streetcare blijft voor u klaarstaan: weet dat wij altijd per mail en telefonisch bereikbaar zijn! Wanneer wij door de verminderde bezetting niet tijdig uw telefoontje kunnen beantwoorden, willen wij u vragen om ons per mail te benaderen: info@hrgroep.nl

Zijn de schoolzones in jouw areaal veilig genoeg?

21-July-2022
De eerste schoolvakanties zijn begonnen. Tijd om jouw areaal voor te bereiden op een veilige start van het nieuwe schooljaar.

Nu ook duurzame harpoenpalen leverbaar

25-April-2022

HR Groep Streetcare biedt nu een nieuwe duurzame lijn aan, UPVC Unplasticized Polyvinyl Chloride. De U in UPVC staat voor Unplasticized, wat "zonder weekmakers" betekent. Naast de duurzame verkeersborden en duurzame dragers zijn er nu ook duurzame harpoenpalen.

Verhoging verkeersveiligheid door retroreflecterende folie van 3M Diamond Grade

29-March-2022
Deze ontwikkelingen zien we op de weg en zo draagt de retroreflecterende folie van 3M Diamond Grade bij aan verhoging van de verkeersveiligheid

ISA automatic speed assistant

18-March-2022
ISA is an automatic speed assistant that assists drivers in not exceeding the maximum speed. As a result, ISA not only contributes to road safety, but also, for example, to combating noise nuisance and air pollution. ISA works for this with camera recognition that reads the speed signs. With the signs that are now along the Dutch roads, these ISA cameras will not always work properly.
youtube linkedin