Nieuwe maatregelen rondom COVID-19

20-March-2020
Het coronavirus COVID-19 houdt momenteel de hele wereld bezig en zoals het zich laat aanzien leidt het de komende tijd ook tot veel vragen in Europa.
Op onze vestigingen zijn extra maatregelen getroffen om besmetting te voorkomen; de afdelingen zijn zo veel mogelijk van elkaar afgesloten en collega's die dit kunnen, werken zoveel mogelijk vanuit huis. Het protocol van het RIVM wordt stringent gevolgd.

Voor de leveringen van materialen zijn er momenteel geen gevolgen. Wij zullen indien de situatie wijzigt, ons uiteraard voor 100% blijven inzetten om u en de andere klanten van onze producten te blijven voorzien. Onze plaatsingsdienst is ook operationeel.
Zoals u van ons gewend bent, is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar. Uw bestellingen en vragen kunt u blijven mailen naar de bekende contactpersonen van de diverse divisies en vestigingen. Een aantal medewerkers verwerkt de stroom aanvragen en bestellingen vanuit huis. Als u tegen problemen aanloopt, vernemen wij dat graag.
Onze overige medewerkers zijn verzocht sociale contacten tot een minimum te beperken om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dit betekent echter niet dat HR Groep niet voor u klaarstaat: weet dat wij altijd per mail en telefonisch bereikbaar zijn! Wanneer wij door de verminderde bezetting niet tijdig uw telefoontje kunnen beantwoorden, willen wij u vragen om ons per mail te benaderen:info@hrgroep.nl

Samenwerking HR Groep Streetcare en United Wegwijs in Infra B.V.

05-January-2021
HR Groep Streetcare is een samenwerking aangegaan met het bedrijf United Wegwijs in Infra B.V.

HR Groep maakt de transitie van staal naar digitaal!

03-August-2020

De vier jaar geleden door HR Groep ingezette transitie van “staal naar digitaal” is nu deels beschikbaar als open data! Met trots verwijzen wij voor de Open Data naar de NDW website: https://docs.ndw.nu/api/trafficsigns/nl/index.html

Anti-uilenrollen op de duurzaamste weg van Nederland

22-July-2020
HR Groep draagt met bamboe borden bij aan de duurzaamste weg van Nederland

De NEN3381:2020 is gepubliceerd!

29-June-2020
De Norm “Eisen voor verkeers- en bewegwijzeringsborden”, oftewel de NEN 3381:2020 is gepubliceerd.
youtube twitter linkedin