Nieuwe maatregelen rondom COVID-19

20-March-2020
Het coronavirus COVID-19 houdt momenteel de hele wereld bezig en zoals het zich laat aanzien leidt het de komende tijd ook tot veel vragen in Europa.
Op onze vestigingen zijn extra maatregelen getroffen om besmetting te voorkomen; de afdelingen zijn zo veel mogelijk van elkaar afgesloten en collega's die kunnen, werken zoveel mogelijk vanuit huis. Het protocol van het RIVM wordt streng opgevolgd.

Voor de leveringen van materialen zijn er momenteel geen gevolgen. Wij zullen indien de situatie wijzigt, ons uiteraard voor 100% blijven inzetten om u en de andere klanten van onze producten te blijven voorzien. Onze plaatsingsdienst is ook operationeel.
Zoals u van ons gewend bent, is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar. Uw bestellingen en vragen kunt u blijven mailen naar de bekende contactpersonen van de diverse divisies en vestigingen. Een aantal medewerkers verwerkt de stroom aanvragen en bestellingen vanuit huis. Als u tegen problemen aanloopt, vernemen wij dat graag.
Onze overige medewerkers zijn verzocht sociale contacten tot een minimum te beperken om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. HR Groep Streetcare blijft voor u klaarstaan: weet dat wij altijd per mail en telefonisch bereikbaar zijn! Wanneer wij door de verminderde bezetting niet tijdig uw telefoontje kunnen beantwoorden, willen wij u vragen om ons per mail te benaderen: info@hrgroep.nl

Bots vriendelijk wegmeubilair

09-November-2023
Rijkswaterstaat (RWS) wil klimaatneutraal en circulair werken vanaf 2030. Om volledig circulair te werken moet je dus ook het wegmeubilair verduurzamen. In de visie ‘De weg in 2050’ zijn door Rijkswaterstaat drie toekomstscenario’s geschetst, waarvan twee een goede stap zijn richting de toekomst. Hoe wij daaraan bijdragen lees je in dit artikel.

Zwerfafval voorkomen; supporter van schoon

23-October-2023
Gooi jij je afval ook in de bak? Zwerfafval voorkomen, dat is het doel van Supporter van Schoon. Door deze borden die vanaf nu in onze shop te bestellen zijn stellen we andere gemeentes en bedrijven in staat zelf zwerfafval effectief aan te pakken én te voorkomen. 

Den Bosch ISA-proof dankzij verkeersbordendata!

04-October-2023

Vóór juli 2024 moeten nieuwe auto’s voorzien zijn van ISA (Intelligent Speed Assistance). ISA is een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de bestuurder niet (onbewust) de geldende maximumsnelheid overschrijdt. Den Bosch is de eerste gemeente die ISA-proof is, en dit dankzij onze verkeersbordendata. 

Eerste van de 4.400 nieuwe 30km borden in Amsterdam geplaatst!

03-October-2023

Gisteren was het eindelijk zo ver; het eerste 30km bord in Amsterdam is geplaatst door onze plaatsingsdienst. Het project krijgt grote media aandacht, zo was onze plaatsingsdienst onder andere te woord op Hart van Nederland, en waren we te zien op NOS. Gemeente Amsterdam wil voorlopen op het gebied van verkeersveiligheid, en heeft daarom besloten om als eerste gemeente in Nederland op circa 500 wegen de 50km p/u borden te vervangen voor 30km p/u borden

youtube linkedin