HR-GroepRecente activiteiten
spacer
< Terug naar vorige pagina
  • Katwijk_bewegwijzering_2_jpg
  • Katwijk_bewegwijzering_2_jpg

Klik op de kleine afbeeldingen voor een uitvergroting
Katwijk_bewegwijzering_2_jpgKatwijk_bewegwijzering_3_jpg

Nieuwe bewegwijzering voor sportpark in Katwijk


Rondom sportpark de Krom in de gemeente Katwijk heeft HR Groep bewegwijzeringsborden geplaatst. Sportpark de Krom, gebouwd op een voormalige vuilnisbelt, huisvest vijf sportverenigingen waaronder voetbalvereniging SV Katwijk uitkomend in de Topklasse van het amateurvoetbal.

Met de nieuwe bewegwijzering wil gemeente Katwijk de wijk de Krom zoveel mogelijk ontzien met betrekking tot het verkeer van en naar het sportpark. Tijdens een thuiswedstrijd van Katwijk komen ca 5.000 bezoekers op de wedstrijd af. De uitstraling van de borden moest anders zijn dan anders, ingetogen en passen in de omgeving van Katwijk.

In samenwerking met Innovative Sign Group (ISG, onderdeel van HR Groep) bedacht HR Groep bewegwijzeringsborden in de vorm van meerpalen met bewegwijzeringsborden uitgevoerd in de kleuren van Katwijk. De bewegwijzering is zo geplaatst dat bezoekers via de "buitenweg" om het sportpark worden geleid in plaats van door de woonwijk.

In totaal zijn 10 meerpalen geplaatst met 27 borden en 13 vanen (3 dubbele borden). ISG heeft de bebording ontworpen en geproduceerd. HR Groep verzorgde de plaatsing.