Ilse Visser nieuwe directeur HR Groep

31-January-2019

Ilse Visser vormt sinds 1 januari 2019 samen met algemeen directeur Jacques Goddijn de directie van HR Groep. Ilse Visser is aangesteld in de functie van commercieel-operationeel directeur.

Ilse Visser (1987) was eerder werkzaam voor onder andere Schiphol Group, Deloitte Innovation B.V. en als zelfstandig ondernemer voor diverse opdrachtgevers. Ook werkte zij in het verleden meerdere jaren voor HR Groep als International Business Developer.

Mens en techniek 
Ilse Visser: "Zou technologie in de toekomst alle werkzaamheden overnemen van de mens? Ik denk van niet. Wel geloof ik erin dat technologie en mensenwerk heel goed samen kunnen gaan. Een voorbeeld is de steeds slimmere technologie in auto’s op navigatiegebied. Verkeersborden en bewegwijzering zijn daarin al opgenomen, wat het lezen van borden langs en boven de weg bijna overbodig maakt. De nuance zit hem hier in het woord ‘bijna’. Want daar waar technologie hapert (ik spreek uit eigen ervaring), is het heel prettig dat je kunt vertrouwen op de fysieke verkeersborden en bewegwijzering zodat je toch comfortabel en veilig je weg kunt vervolgen. Om ervoor te zorgen dat de verkeersborden en bewegwijzering in de openbare ruimte functioneren zoals het hoort, heeft HR Groep slimme technologie ontwikkeld in samenwerking met partners. Ik ben er trots op dat ik kan bijdragen aan het verduurzamen en slimmer maken van onze openbare ruimte, bij een bedrijf dat vooruitstrevend is op dit gebied en waarin samenwerking centraal staat.”

Nieuwe generatie
Algemeen directeur Jacques Goddijn: “Ik ben ervan overtuigd dat wij met het aan boord halen van Ilse als nieuwe generatie leidinggevende de juiste sturing en uitvoering kunnen geven aan HR Groep in een wereld die continu in ontwikkeling is.”

Nieuwe maatregelen rondom COVID-19

20-March-2020
Het coronavirus COVID-19 houdt momenteel de hele wereld bezig en zoals het zich laat aanzien leidt het de komende tijd ook tot veel vragen in Europa.

Landelijke verkeersbordendata met IPSm

02-March-2020

HR Groep brengt met het Intelligence Public Space management platform en App alle verkeersborden in Nederland in kaart.

Nederlandse fabrikanten van stalen masten slaan handen ineen

29-November-2019

Tijdens de Vakbeurs Mobiliteit in Houten is de oprichting van SMIN (Stalen Masten In Nederland) bekend.

Snelheidsborden vervangen door stikstofakkoord

15-November-2019
De 120 en 130 km per uur borden langs de weg moeten vervangen worden als een van de maatregelen die moeten bijdragen om de stikstofcrisis op te lossen. Hoe kan vervolgens het vervangen van deze borden zo duurzaam mogelijk worden gedaan?
youtube twitter linkedin