Ilse Visser nieuwe directeur HR Groep

31-January-2019

Ilse Visser vormt sinds 1 januari 2019 samen met algemeen directeur Jacques Goddijn de directie van HR Groep. Ilse Visser is aangesteld in de functie van commercieel-operationeel directeur.

Ilse Visser (1987) was eerder werkzaam voor onder andere Schiphol Group, Deloitte Innovation B.V. en als zelfstandig ondernemer voor diverse opdrachtgevers. Ook werkte zij in het verleden meerdere jaren voor HR Groep als International Business Developer.

Mens en techniek 
Ilse Visser: "Zou technologie in de toekomst alle werkzaamheden overnemen van de mens? Ik denk van niet. Wel geloof ik erin dat technologie en mensenwerk heel goed samen kunnen gaan. Een voorbeeld is de steeds slimmere technologie in auto’s op navigatiegebied. Verkeersborden en bewegwijzering zijn daarin al opgenomen, wat het lezen van borden langs en boven de weg bijna overbodig maakt. De nuance zit hem hier in het woord ‘bijna’. Want daar waar technologie hapert (ik spreek uit eigen ervaring), is het heel prettig dat je kunt vertrouwen op de fysieke verkeersborden en bewegwijzering zodat je toch comfortabel en veilig je weg kunt vervolgen. Om ervoor te zorgen dat de verkeersborden en bewegwijzering in de openbare ruimte functioneren zoals het hoort, heeft HR Groep slimme technologie ontwikkeld in samenwerking met partners. Ik ben er trots op dat ik kan bijdragen aan het verduurzamen en slimmer maken van onze openbare ruimte, bij een bedrijf dat vooruitstrevend is op dit gebied en waarin samenwerking centraal staat.”

Nieuwe generatie
Algemeen directeur Jacques Goddijn: “Ik ben ervan overtuigd dat wij met het aan boord halen van Ilse als nieuwe generatie leidinggevende de juiste sturing en uitvoering kunnen geven aan HR Groep in een wereld die continu in ontwikkeling is.”

HR Groep Nieuw-Vennep definitief verhuisd

20-June-2019
Vanaf heden vindt u HR Groep Nieuw-Vennep aan de Markweg 43 in Nieuw-Vennep. Dit is de definitieve, nieuwe locatie van de vestiging in Nieuw-Vennep.

Zo draag jij bij aan een duurzame openbare ruimte

05-June-2019
Toepassingen in de openbare ruimte kunnen bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Denk aan het duurzaam beheer van objecten en het gebruik van duurzame materialen. Lees de 3 tips van HR Groep! 


Nieuwe verwijsborden parkeergarages Amsterdam

04-June-2019
De borden die verwijzen naar parkeergarages in Amsterdam zijn vernieuwd, zodat zij beter en sneller vindbaar zijn.

Anti-uilenrol voorkomt aanrijdingen

12-April-2019
Langs de provinciale en rijkswegen gaan veel roofvogels op de hectometerborden zitten. Deze borden staan dicht op de weg.
youtube twitter linkedin