Ilse Visser nieuwe directeur HR Groep

31-January-2019

Ilse Visser vormt sinds 1 januari 2019 samen met algemeen directeur Jacques Goddijn de directie van HR Groep. Ilse Visser is aangesteld in de functie van commercieel-operationeel directeur.

Ilse Visser (1987) was eerder werkzaam voor onder andere Schiphol Group, Deloitte Innovation B.V. en als zelfstandig ondernemer voor diverse opdrachtgevers. Ook werkte zij in het verleden meerdere jaren voor HR Groep als International Business Developer.

Mens en techniek 
Ilse Visser: "Zou technologie in de toekomst alle werkzaamheden overnemen van de mens? Ik denk van niet. Wel geloof ik erin dat technologie en mensenwerk heel goed samen kunnen gaan. Een voorbeeld is de steeds slimmere technologie in auto’s op navigatiegebied. Verkeersborden en bewegwijzering zijn daarin al opgenomen, wat het lezen van borden langs en boven de weg bijna overbodig maakt. De nuance zit hem hier in het woord ‘bijna’. Want daar waar technologie hapert (ik spreek uit eigen ervaring), is het heel prettig dat je kunt vertrouwen op de fysieke verkeersborden en bewegwijzering zodat je toch comfortabel en veilig je weg kunt vervolgen. Om ervoor te zorgen dat de verkeersborden en bewegwijzering in de openbare ruimte functioneren zoals het hoort, heeft HR Groep slimme technologie ontwikkeld in samenwerking met partners. Ik ben er trots op dat ik kan bijdragen aan het verduurzamen en slimmer maken van onze openbare ruimte, bij een bedrijf dat vooruitstrevend is op dit gebied en waarin samenwerking centraal staat.”

Nieuwe generatie
Algemeen directeur Jacques Goddijn: “Ik ben ervan overtuigd dat wij met het aan boord halen van Ilse als nieuwe generatie leidinggevende de juiste sturing en uitvoering kunnen geven aan HR Groep in een wereld die continu in ontwikkeling is.”

Waar wilt u meer over weten?

15-April-2019
HR Groep wil haar kennis over (actuele) thema's binnen het vakgebied openbare ruimte en verkeer graag delen. Wij zijn daarom benieuwd over welke onderwerpen professionals meer willen weten. Bent u werkzaam in ons vakgebied? Vult u dan onze online vragenlijst in. Deze bestaat uit slechts 5 vragen. De antwoorden helpen ons om in de toekomst nog gerichter onze volgers te informeren over recente ontwikkelingen, innovaties en actuele thema's in ons werkveld. 

Klik hier voor de enquête.

Anti-uilenrol voorkomt aanrijdingen

12-April-2019
Langs de provinciale en rijkswegen gaan veel roofvogels op de hectometerborden zitten. Deze borden staan dicht op de weg.

VNVF deelt kennis tijdens DeuSAT 2019

03-April-2019
Vorige week mocht HR Groep namens de Vereniging Nederlandse Verkeersborden Fabrikanten (VNVF) haar kennis delen over innovaties op het gebied van duurzaamheid en digitalisering tijdens de Deutscher Strassenausstattertag 2019 in Keulen.

Rode kruizen op matrixborden ook zichtbaar voor kleurenblinden

06-March-2019
Rode kruizen op de matrixborden boven de snelwegen. Sommige automobilisten negeren ze bewust, anderen zien ze niet. Mensen met een kleurzienstoornis in het rode pigment (rood-blinden) zien de rode kruizen op matrixborden niet of nauwelijks oplichten met alle gevolgen van dien.
youtube twitter linkedin