Ice Guardian

26-January-2023
Het ijs-waarschuwingsbord van Ice Guardian knippert wanneer de luchttemperatuur onder de 3 graden daalt. Het ijs-waarschuwingsbord Hierdoor worden bestuurders en voetgangers gewaarschuwd om bij ijzige omstandigheden extra voorzichtig te zijn.
Het ijs-waarschuwingsbord van Ice Guardian knippert wanneer de luchttemperatuur onder de 3 graden daalt. Hierdoor worden bestuurders en voetgangers gewaarschuwd om bij ijzige omstandigheden extra voorzichtig te zijn.
Het is uitermate geschikt voor plekken waar je ongevallen vanwege gladheid door ijs wil minimaliseren zoals op de openbare weg, bij uitrit parkeergarages, bruggen, ziekenhuizen en scholen.
Het bord maakt gebruik van de nieuwste superheldere LED-technologie en is ontworpen om het stroomverbruik te minimaliseren. De LED's knipperen in een kort, herhalend patroon en stroom wordt geminimaliseerd door automatisch terug te keren naar de slaapstand wanneer het knipperen niet nodig is.

Het ijs-waarschuwingsbord is eenvoudig te installeren aan zowel een paal of een muur. Door de ingebouwde batterijen heb je geen last van draden en is er geen stroomaansluiting nodig. De batterijen gaan 2 tot 3 jaar mee en zijn makkelijk te vervangen.
Er zijn verschillende uitvoeringen Bekijk ze in de shop.
Liever een andere uitvoering? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op via info@hrgroep.nl

Bots vriendelijk wegmeubilair

09-November-2023
Rijkswaterstaat (RWS) wil klimaatneutraal en circulair werken vanaf 2030. Om volledig circulair te werken moet je dus ook het wegmeubilair verduurzamen. In de visie ‘De weg in 2050’ zijn door Rijkswaterstaat drie toekomstscenario’s geschetst, waarvan twee een goede stap zijn richting de toekomst. Hoe wij daaraan bijdragen lees je in dit artikel.

Zwerfafval voorkomen; supporter van schoon

23-October-2023
Gooi jij je afval ook in de bak? Zwerfafval voorkomen, dat is het doel van Supporter van Schoon. Door deze borden die vanaf nu in onze shop te bestellen zijn stellen we andere gemeentes en bedrijven in staat zelf zwerfafval effectief aan te pakken én te voorkomen. 

Den Bosch ISA-proof dankzij verkeersbordendata!

04-October-2023

Vóór juli 2024 moeten nieuwe auto’s voorzien zijn van ISA (Intelligent Speed Assistance). ISA is een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de bestuurder niet (onbewust) de geldende maximumsnelheid overschrijdt. Den Bosch is de eerste gemeente die ISA-proof is, en dit dankzij onze verkeersbordendata. 

Eerste van de 4.400 nieuwe 30km borden in Amsterdam geplaatst!

03-October-2023

Gisteren was het eindelijk zo ver; het eerste 30km bord in Amsterdam is geplaatst door onze plaatsingsdienst. Het project krijgt grote media aandacht, zo was onze plaatsingsdienst onder andere te woord op Hart van Nederland, en waren we te zien op NOS. Gemeente Amsterdam wil voorlopen op het gebied van verkeersveiligheid, en heeft daarom besloten om als eerste gemeente in Nederland op circa 500 wegen de 50km p/u borden te vervangen voor 30km p/u borden

youtube linkedin