Ice Guardian

26-January-2023
Het ijs-waarschuwingsbord van Ice Guardian knippert wanneer de luchttemperatuur onder de 3 graden daalt. Het ijs-waarschuwingsbord Hierdoor worden bestuurders en voetgangers gewaarschuwd om bij ijzige omstandigheden extra voorzichtig te zijn.
Het ijs-waarschuwingsbord van Ice Guardian knippert wanneer de luchttemperatuur onder de 3 graden daalt. Hierdoor worden bestuurders en voetgangers gewaarschuwd om bij ijzige omstandigheden extra voorzichtig te zijn.
Het is uitermate geschikt voor plekken waar je ongevallen vanwege gladheid door ijs wil minimaliseren zoals op de openbare weg, bij uitrit parkeergarages, bruggen, ziekenhuizen en scholen.
Het bord maakt gebruik van de nieuwste superheldere LED-technologie en is ontworpen om het stroomverbruik te minimaliseren. De LED's knipperen in een kort, herhalend patroon en stroom wordt geminimaliseerd door automatisch terug te keren naar de slaapstand wanneer het knipperen niet nodig is.

Het ijs-waarschuwingsbord is eenvoudig te installeren aan zowel een paal of een muur. Door de ingebouwde batterijen heb je geen last van draden en is er geen stroomaansluiting nodig. De batterijen gaan 2 tot 3 jaar mee en zijn makkelijk te vervangen.
Er zijn verschillende uitvoeringen Bekijk ze in de shop.
Liever een andere uitvoering? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op via info@hrgroep.nl

Het VVN praktisch verkeersexamen gaat weer van start

22-March-2023

Goed voorbereid het Verkeersexamen organiseren? Bestel de VVN routeborden gemakkelijk en snel!

Bel ons via: +31 (0)70 399 85 11
Mail naar: info@hrgroep.nl
Of vul het contactformulier in
Nieuwsbrief
Marketing door
youtube linkedin