IPSm, nu met realtime beelden van de buitenruimte

15-May-2023

IPSm, nu met real time beeldmateriaal van de buitenruimte - Ideaal voor gemeenten, wegbeheerders en aannemers.

Intelligent Public Space management (IPSm), is onze unieke service waarmee we álle 3 miljoen verkeersborden in Nederland digitaal hebben verzameld op een kaart. Een soort Google Maps waarop van RVV- en RVV gerelateerde objecten zijn geprojecteerd. Mét zeer gedetailleerde en handige informatie voor wegenbouwers, gemeenten en plaatsingsdiensten. 

Zoals:
• Elk verkeersbord op 20cm nauwkeurig
• Deeplink naar 360graden omgevingsbeelden
• Scheefstand en schades
• Hoeveelheden en type verkeersborden met basisgegevens (grootte, soort, opdruk/teksten, kenteken etc.) zijn bekend en te filteren.
• Viewrichting in graden
• Filteren op draagconstructie (palen/lichtmasten/muurbevestiging etc.)
• Zoeken op teksten van tekstborden, bijvoorbeeld om alle borden met de tekst ‘verboden toegang’ te lokaliseren.


Nu nog actueler beeldmateriaal via een deeplink van IPSm naar RTRI
Dankzij onze nieuwe partner Real-Time Road Inspection (RTRI) hebben we een nog actueler beeld van de buitenruimte en de situatie nabij verkeersborden. IPSm biedt via het bordenpaspoort een deeplink naar de actuele beelden van de staat van de Nederlandse wegen en openbare ruimte. Dit zijn beelden die app-gebruikers onlangs hebben gemaakt tijdens hun dagelijkse ritten.

Snel actueel beeldmateriaal van jouw buitenruimte nodig? Of controleren op schades?


Dat kan! Via de link naar het platform van RTRI zijn er actuele foto’s in IPSm beschikbaar van jouw areaal. Ook kunnen gebruikers van het RTRI-platform via een handige functie de verkeersborden langs een route of rondom een kruispunt van wegen bekijken.

Meer weten of wil je een gratis DEMO-versie van jouw areaal aanvragen?
Wil je een gratis DEMO-versie of wil je meer weten over de mogelijkheden van IPSm voor jouw areaal?

Neem contact op met Caroline van Rij;
caroline.vanrij@hrgroep.nl

Is jouw schoolzone veilig genoeg?

25-July-2023

De eerste schoolvakanties zijn begonnen. Het nieuwe schooljaar komt al om de hoek kijken. Ben jij goed voorbereid op een veilige start van dit nieuwe schooljaar?

Duurzame tip gemeenten "Denk groot, maar begin vooral klein."

28-June-2023
We gooien over de hele wereld ongelofelijk veel afval weg. Waar je dit afval brengt, is erg belangrijk voor het recycleproces. Afvalcommunicatie via goede duurzame bebording vanuit de gemeente speelt hier een cruciale rol in. Om te helpen met de afvalcommunicatie, zijn HR Groep Streetcare en project- en campagnebureau Van Loof de samenwerking aangegaan voor opdrachtgever AVU (Afval Verwijdering Utrecht).

Mag het een maatje kleiner?

05-September-2023
Een vraag die regelmatig aan verkeersborden fabrikanten wordt gesteld door opdrachtgevers, is of een verkeersbord in een kleinere afmeting geleverd kan worden. In veel gevallen zal de fabrikant een bord leveren in het formaat waarin de koper het wenst te hebben.

Echter merken we dat er in toenemende mate verkeersborden te klein worden besteld. Hoezo te klein?

Slimme, kleurrijke vuilnisbakken

26-June-2023

Heb jij ze al gezien? De slimme kleurrijke vuilnisbakken duiken steeds vaker op in gemeente Rijswijk in de Plaspoelpolder, en zorgen hiermee voor een schonere en fraaiere openbare ruimte.

Bel ons via: +31 (0)70 399 85 11
Mail naar: info@hrgroep.nl
Of vul het contactformulier in
Nieuwsbrief
Marketing door
youtube linkedin