Het VVN praktisch verkeersexamen gaat weer van start

22-March-2023

Goed voorbereid het Verkeersexamen organiseren? Bestel de VVN routeborden gemakkelijk en snel!

Het Praktisch Verkeersexamen van Veilig Verkeer Nederland vindt ieder jaar tussen april en juni plaats. Tijdens dit examen fietsen de kinderen een route, en wordt er getoetst of zij de theorie goed kunnen toepassen in het echte verkeer.

Organisatoren zetten een fietsroute uit, en om deze zo duidelijk en realistisch mogelijk aan te geven is het belangrijk dat er goede bewegwijzering en borden worden gebruikt. 

De routeborden die tijdens de examens kunnen worden ingezet zijn weer verkrijgbaar in onze webshop. In het kader van duurzaamheid hebben wij niet alleen platte tie-wrap borden, maar ook permanente DOR borden die kunnen blijven hangen voor de jaarlijkse verkeersexamens. Op deze manier kunnen kinderen en helpende ouders zich goed voorbereiden. 


Verkeer verdient een vaste plek in het basisonderwijs. Vergeet daarom het Verkeersexamen niet!

Bestel de routeborden hier

Vragen? Neem gerust contact op met info@hrgroep.nl

Bots vriendelijk wegmeubilair

09-November-2023
Rijkswaterstaat (RWS) wil klimaatneutraal en circulair werken vanaf 2030. Om volledig circulair te werken moet je dus ook het wegmeubilair verduurzamen. In de visie ‘De weg in 2050’ zijn door Rijkswaterstaat drie toekomstscenario’s geschetst, waarvan twee een goede stap zijn richting de toekomst. Hoe wij daaraan bijdragen lees je in dit artikel.

Zwerfafval voorkomen; supporter van schoon

23-October-2023
Gooi jij je afval ook in de bak? Zwerfafval voorkomen, dat is het doel van Supporter van Schoon. Door deze borden die vanaf nu in onze shop te bestellen zijn stellen we andere gemeentes en bedrijven in staat zelf zwerfafval effectief aan te pakken én te voorkomen. 

Den Bosch ISA-proof dankzij verkeersbordendata!

04-October-2023

Vóór juli 2024 moeten nieuwe auto’s voorzien zijn van ISA (Intelligent Speed Assistance). ISA is een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de bestuurder niet (onbewust) de geldende maximumsnelheid overschrijdt. Den Bosch is de eerste gemeente die ISA-proof is, en dit dankzij onze verkeersbordendata. 

Eerste van de 4.400 nieuwe 30km borden in Amsterdam geplaatst!

03-October-2023

Gisteren was het eindelijk zo ver; het eerste 30km bord in Amsterdam is geplaatst door onze plaatsingsdienst. Het project krijgt grote media aandacht, zo was onze plaatsingsdienst onder andere te woord op Hart van Nederland, en waren we te zien op NOS. Gemeente Amsterdam wil voorlopen op het gebied van verkeersveiligheid, en heeft daarom besloten om als eerste gemeente in Nederland op circa 500 wegen de 50km p/u borden te vervangen voor 30km p/u borden

youtube linkedin