HR-GroepRecente activiteiten
spacer
< Terug naar vorige pagina
winaar innovatieprijs

HR Groep wint Intertraffic Innovation Award 2014


25 maart 2014
HR Groep heeft tijdens de openingsceremonie van de vakbeurs Intertraffic in Amsterdam de Intertraffic Innovation Award 2014 gewonnen in de categorie ‘Smart Mobility’. Daarnaast werd HR Groep ook ‘overall winner’ van de Innovatie Awards.

Met ongeveer 25.000 bezoekers uit 140 landen is Intertraffic Amsterdam 's werelds grootste en meest bezochte vakbeurs op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid en parkeren.

Tijdens de openingsceremonie van het evenement op dinsdag 25 maart 2014 onthulde de organisatie van de Intertraffic de winnaars van de Intertraffic Innovation Awards 2014. Tijdens de opening werden deze felbegeerde onderscheidingen aangekondigd in vijf verschillende categorieën: Infrastructuur, ITS / Verkeersmanagement, Veiligheid, Parkeren en Smart Mobility.

Winnaar van de Intertraffic Innovation Award in de categorie Smart Mobility is geworden: HR Groep Traffic & Signing met haar MB Track & Trace (T&T) oplossing. MB T&T biedt een kant-en-klare fietsenstalling / facility management oplossing voor fietsparkeren. "Innovaties die het fietsgebruik in onze steden omarmen met de daaropvolgende positieve effecten op de gezondheid en die verminderde vervuiling door het verkeer kunnen veroorzaken, worden geprezen," aldus juryvoorzitter dr. Peter van der Knaap, directeur van de SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid.)
De jury roemt vooral de eenvoud van de gebruikersinterface, de intelligente technologieën uit andere delen van het parkeren en verkeersmanagement-industrie, evenals de fraai vormgegeven fietsenrekken zelf.

"Als HR Groep zijn wij enorm trots om winnaar te zijn van deze prestigieuze Award. Op dit moment zijn wij met diverse gemeenten en instellingen in gesprek om MB T&T en MB fietsenstallingen toe te passen." Aldus Erik Dijkshoorn, Commercieel Directeur HR Groep.

MB Track & Trace kunt u zien tot en met 28 maart tijdens de Intertraffic op stand 09.204 in het Smart Mobility Center.