HR-GroepRecente activiteiten
spacer
< Terug naar vorige pagina
  • gat in wegdek2
  • gat in wegdek2
  • gat in wegdek2
  • gat in wegdek2

Klik op de kleine afbeeldingen voor een uitvergroting
gat in wegdek2koudasfalt 1koudasfalt 2koudasfalt 3

Gaten in het wegdek?


HR Groep biedt u dé oplossing waarmee u gaten in het wegdek wél eenvoudig, snel en voordelig repareert.

"Door miljoenenbezuinigingen op het onderhoud aan wegen komt de verkeersveiligheid in gevaar. Daarvoor waarschuwen lokale rekenkamers en CROW." Aldus het artikel in Verkeer in Beeld van maandag 7 oktober. Deze bezuinigingen leiden onder meer tot gaten in het wegdek die niet meer gerepareerd worden.

Duurzaam en innovatief
HR Groep biedt u een innovatieve oplossing voor wegreparaties en wegonderhoud. Met ons koud en reactief asfalt repareert u gaten in het wegdek tegen lage kosten én met een lage belasting voor het verkeer en het milieu. Dankzij de innovatieve reparatietechnieken garandeert HR Groep snelheid en dus minder verkeersoverlast; de weg hoeft alleen plaatselijk zeer kort te worden afgesloten. Vertraging door langdurige afzetting blijft achterwege.

Snelle reparaties, direct overrijdbaar
Koud en reactief asfalt is speciaal bedoeld voor de reparatie van kleine gaten in het wegdek en is koud te verwerken. Het materiaal is uitstekend geschikt voor snelle reparaties met een dekkende afwerking. Na het aanbrengen is het asfalt direct overrijdbaar.

Wilt u koud of reactief asfalt eerst testen? Dat kan uiteraard ook, wij komen graag bij u langs en laten u zien hoe eenvoudig u met koud asfalt het wegdek repareert. Bel of mail ons voor meer informatie.