Anti-uilenrollen op de duurzaamste weg van Nederland

22-July-2020
HR Groep draagt met bamboe borden bij aan de duurzaamste weg van Nederland

De N470 is de eerste weg die over de volledige lengte CO2-negatief wordt vernieuwd. Daarbij worden ook doorstroming en veiligheidsbeleving verbeterd. Deze veiligheid geldt ook voor vogels: Wanneer vogels schrikken door het voorbijrazende verkeer en vervolgens wegvliegen, worden ze vaak aangereden. Om dat tegen te gaan plaatsen steeds meer wegbeheerders anti-uilenrollen langs de wegen.

Als onderdeel van het project van de Provincie Zuid-Holland “N470 Geeft Energie” heeft HR Groep in opdracht van Boskalis meer dan 300 hectometerborden voorzien van  het ‘N470 Geeft Energie‘ logo geplaatst. Boven op de borden zijn de anti-uilenrollen gemonteerd. De rol draait rond wanneer een vogel erop landt. Hierdoor verliest hij de balans en vliegt direct weer weg.

Naast de provincie Zuid-Holland kiezen ook provincies Fryslân, Noord-Holland en Rijkswaterstaat voor anti-uilenrollen. Heeft u ook interesse of wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met:

Ruud van Paasen
Accountmanager Aannemerij
ruud.vanpaasen@hrgroep.nl

+31 (0)643784440

Hans Heijmans
Accountmanager Overheid
hans.heijmans@hrgroep.nl
+31 (0)651000137

HR Groep maakt de transitie van staal naar digitaal!

03-August-2020

De vier jaar geleden door HR Groep ingezette transitie van “staal naar digitaal” is nu deels beschikbaar als open data! Met trots verwijzen wij voor de Open Data naar de NDW website: https://docs.ndw.nu/api/trafficsigns/nl/index.html

youtube twitter linkedin