Anti-uilenrollen op de duurzaamste weg van Nederland

22-July-2020
HR Groep Streetcare draagt met bamboeborden bij aan de duurzaamste weg van Nederland

De N470 is de eerste weg die over de volledige lengte CO2-negatief wordt vernieuwd. Daarbij worden ook doorstroming en veiligheidsbeleving verbeterd. Deze veiligheid geldt ook voor vogels: Wanneer vogels schrikken door het voorbijrazende verkeer en vervolgens wegvliegen, worden ze vaak aangereden. Om dat tegen te gaan plaatsen steeds meer wegbeheerders anti-uilenrollen langs de wegen.

Als onderdeel van het project van de Provincie Zuid-Holland “N470 Geeft Energie” heeft HR Groep Streetcare in opdracht van Boskalis meer dan 300 hectometerborden voorzien van  het ‘N470 Geeft Energie‘ logo geplaatst. Boven op de borden zijn de anti-uilenrollen gemonteerd. De rol draait rond wanneer een vogel erop landt. Hierdoor verliest hij de balans en vliegt direct weer weg.

Naast de provincie Zuid-Holland kiezen ook provincies Fryslân, Noord-Holland en Rijkswaterstaat voor anti-uilenrollen. Heeft u ook interesse of wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met:

Ruud van Paasen
Accountmanager Aannemerij
ruud.vanpaasen@hrgroep.nl

+31 (0)643784440

Hans Heijmans
Accountmanager Overheid
hans.heijmans@hrgroep.nl
+31 (0)651000137

Pilot IPSm voor Gemeente Amsterdam

30-May-2023

Pilot met IPSm voor Gemeente Amsterdam succesvol afgerond!

IPSm, nu met realtime beelden van de buitenruimte

15-May-2023

IPSm, nu met real time beeldmateriaal van de buitenruimte - Ideaal voor gemeenten, wegbeheerders en aannemers.

Duurzame buurthubs voor deelvervoer

21-April-2023

Tegenwoordig zijn er talloze aanbieders van deelfietssystemen actief binnen de gemeente Rotterdam. Nu geven overheden vaak nog een eigen invulling aan deelmobiliteit, met als gevolg dat in veel gemeenten deelfietsen en -scooters lukraak in de openbare ruimte worden achtergelaten. Om deze hinder te voorkomen heeft de gemeente bedacht om zogenaamde buurthubs te plaatsen. 

Zandvoortse boulevard kiest voor duurzaamheid

03-April-2023
Recentelijk hebben wij 31 Natural Traffic Sign (NTS) palen met bamboe borden geleverd aan de Gemeente Zandvoort. De gemeente begon in 2021 met het herinrichten van het gebied, dit is nu grotendeels afgerond. 

Bel ons via: +31 (0)70 399 85 11
Mail naar: info@hrgroep.nl
Of vul het contactformulier in
Nieuwsbrief
Marketing door
youtube linkedin