HR-GroepRecente activiteiten
spacer
< Terug naar vorige pagina
Banner jaarbeurs

Aftellen voor de Dag van de Openbare Ruimte


Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook.

Uiteraard is HR Groep aanwezig en presenteert zich als totaalaanbierder voor de inrichting van de Openbare Ruimte. Tijdens de beurs laten wij een complete oplossing zien voor een verkeersveilige schoolomgeving. Het thema school wordt aangevuld met onze kennis op het gebied van fietsparkeren en onze oplossingen voor een slimme openbare ruimte. Daarnaast tonen wij een nieuw product, namelijk bamboe (verkeers)borden.

De eerste van bamboe gemaakte verkeersborden staan in de gemeente ’s-Hertogenbosch in het buitengebied van Engelen. De gemeente test of ze bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Het bamboe bord wordt momenteel door SGS Intron (AKI) getoetst aan de NEN-EN 12899-1:2007. De verwachting is dat de NEN-EN 12899-1 in september 2017 wordt toegekend.

Genoeg reden dus om HR Groep te bezoeken op 27 of 28 september! U kunt ons vinden in hal 4 standnummer 4.4.23.

Klik hier om uw gratis toegangsbewijs aan te vragen!

Tevens verloten wij ter ere van onze Bamboe (verkeers)borden, vier toegangskaarten voor het Ouwehands Dierenpark in Rhenen om onder andere de reuzepanda's Xing YA en Wu Wen te bezoeken.

Graag tot ziens op standnummer 4.4.23!