HR-GroepRecente activiteiten
spacer
< Terug naar vorige pagina
  • Scheveningen MB 1a
  • Scheveningen MB 1a
  • Scheveningen MB 1a
  • Scheveningen MB 1a
  • Scheveningen MB 1a
  • Scheveningen MB 1a
  • Scheveningen MB 1a
  • Scheveningen MB 1a

Klik op de kleine afbeeldingen voor een uitvergroting
Scheveningen MB 1aScheveningen - kantelrekScheveningen - sportfietsSchveningen - fietsen met krattenSchveningen - overzichtScheveningen - bakfietsScheveningen - overzicht met strandopgangScheveningen  - plaatsing

MB Fietsparkeersystemen aan Scheveningse strand!


7 juli 2014
Schadevrij fiets stallen op Zuiderstand Scheveningen
Strandbezoekers kunnen vanaf juli veilig de fiets stallen bij strandslag 12 aan de Houtweg bij het Zuiderstrand in Scheveningen. Met het MB fietsparkeersysteem is het mogelijk om ieder type fiets recht te parkeren, zonder dat er een slag in het voorwiel komt.

Aangepaste variant in Scheveningen
Omdat op deze locatie veel zandverstuivingen voorkomen, was het noodzaak dat de stallingsplaatsen eenvoudig vrijgemaakt kunnen worden van zand. Om aan deze vraag te kunnen voldoen heeft HR Groep een variant op de standaard MB fietsenstalling ontwikkeld. De fietsenstallingen die zijn geplaatst in Scheveningen zijn kantelbaar, zodat de veegwagen eenvoudig de stallingen vrij kan houden van zand.

Fietsparkeren zonder slag in het voorwiel
Door de automatische klemming op de voorvork is het alleen mogelijk om de fietsen recht in de fietsenstalling te plaatsen. Speciale strips op het fietsparkeersysteem voorkomen lakbeschadiging op de voorvork. De eigenaar van de fiets kan de fiets stallen zonder dat de kans bestaat op beschadiging aan het rijwiel door de fietsenstalling. Het MB fietsparkeersysteem is hierin uniek! MB fietsparkeersysteem is geschikt voor onder meer de e-bike, racefiets, bakfiets, transportfiets, mountainbike en de omafiets.

Het nieuwe fietsparkeersysteem blijkt nu al een succes, alle fietsen worden keurig in de stalling geplaatst. Begin augustus worden om deze reden extra stallingen bijgeplaatst.

De MB fietsenstallingen zijn geproduceerd door VCP Streetcare in Zelhem (GL). HR Groep Rijswijk plaatste de stallingen.