Pand HR Groep Rijswijk in de verkoop

Hoofdkantoor HR Groep verhuist op termijn naar Nieuw-Vennep.

Het hoofdkantoor van HR Groep in Rijswijk verhuist op termijn naar de locatie van HR Groep in Nieuw-Vennep. Door een andere verdeling van de werkzaamheden tussen de verschillende vestigingen binnen de divisie Streetcare kunnen de activiteiten van vestiging Rijswijk worden samengevoegd met Nieuw-Vennep. HR Groep streeft naar een verhuizing dit jaar, maar de exacte datum is op dit moment nog niet bekend. Wij stellen u tijdig op de hoogte van eventuele (praktische) wijzigingen in onze samenwerking.

Eenheid
De vraag vanuit de markt waarin HR Groep actief is, is de laatste jaren veranderd en zal dat richting de toekomst steeds meer blijven doen. Om daarop in te kunnen spelen en als HR Groep te kunnen blijven ontwikkelen, wijzigde de organisatiestructuur van het bedrijf daarom begin dit jaar in 3 divisies in plaats van 9 losse vestigingen. We creëerden meer eenheid om klanten nog beter te kunnen bedienen.

Als onderdeel van deze transitie verhuisde de productie al grotendeels naar de vestiging in Leek, die volledig is ingericht op de diversiteit aan opdrachten. Nu zal de productie en uitlevering van deze orders volledig vanuit de vestiging in Leek gaan plaatsvinden met een productie ondersteunende rol voor de vestiging in Nieuw-Vennep. Ook de overige bedrijfsonderdelen van Rijswijk verhuizen naar de nieuwe HR Groep locatie in Nieuw-Vennep, die we in juni betrokken en die daar volop ruimte voor biedt.

Toekomstgericht
Door de organisatiestructuur en productieprocessen efficiënter in te richten ontstaat er binnen HR Groep meer slagkracht om de positie in de markt te versterken. Het stelt HR Groep in staat om zich als bedrijf gericht te kunnen blijven ontwikkelen, de klantreis verder te optimaliseren en de toegevoegde waarde van HR Groep in de toekomst te vergroten.

Meer informatie
Hebt u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neemt u dan contact met ons op via communicatie@hrgroep.nl.

Ultimate Signing™

HR Groep begon, als eerste onder de verkeersbordenproducenten, ruim 10 jaar geleden met een vernieuwde productiemethode: het digitaal printen van retroreflecterende folie. In 2016 voerde de Nederlandse Vereniging Verkeersborden Fabrikanten (VNVF) dit in als het nieuwe concept Ultimate Signing™. We onderscheiden Ultimate Signing™ met 20 jaar en 10 jaar aflopende garantie.

Groen ondernemen

Binnen HR Groep is groen ondernemen op diverse manieren geïntegreerd in de bedrijfsprocessen.

Aandacht voor het milieu

De HR Groep draagt haar steentje bij aan de 3 P’s van duurzaam ondernemen, door rekening te houden met milieu (Planet), welzijn van medewerkers (People) en de financiële gezondheid (Profit).

Lean and Green

Lean and Green is een stimuleringsprogramma voor bedrijven en overheid dat wordt uitgevoerd door Connekt.
30-July-2019

Pilots bamboe beugels en palen in openbare ruimte

Sinds kort worden de eerste bamboe palen en beugels getest in de openbare ruimte.20-June-2019

HR Groep Nieuw-Vennep definitief verhuisd

Vanaf heden vindt u HR Groep Nieuw-Vennep aan de Markweg 43 in Nieuw-Vennep. Dit is de definitieve, nieuwe locatie van de vestiging in Nieuw-Vennep.05-June-2019

Zo draag jij bij aan een duurzame openbare ruimte

Toepassingen in de openbare ruimte kunnen bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Denk aan het duurzaam beheer van objecten en het gebruik van duurzame materialen. Lees de 3 tips van HR Groep! 


youtube twitter linkedin