Pand HR Groep Rijswijk in de verkoop

Hoofdkantoor HR Groep verhuist op termijn naar Nieuw-Vennep.

Het hoofdkantoor van HR Groep in Rijswijk verhuist op termijn naar de locatie van HR Groep in Nieuw-Vennep. Door een andere verdeling van de werkzaamheden tussen de verschillende vestigingen binnen de divisie Streetcare kunnen de activiteiten van vestiging Rijswijk worden samengevoegd met Nieuw-Vennep. HR Groep streeft naar een verhuizing dit jaar, maar de exacte datum is op dit moment nog niet bekend. Wij stellen u tijdig op de hoogte van eventuele (praktische) wijzigingen in onze samenwerking.

Eenheid
De vraag vanuit de markt waarin HR Groep actief is, is de laatste jaren veranderd en zal dat richting de toekomst steeds meer blijven doen. Om daarop in te kunnen spelen en als HR Groep te kunnen blijven ontwikkelen, wijzigde de organisatiestructuur van het bedrijf daarom begin dit jaar in 3 divisies in plaats van 9 losse vestigingen. We creëerden meer eenheid om klanten nog beter te kunnen bedienen.

Als onderdeel van deze transitie verhuisde de productie al grotendeels naar de vestiging in Leek, die volledig is ingericht op de diversiteit aan opdrachten. Nu zal de productie en uitlevering van deze orders volledig vanuit de vestiging in Leek gaan plaatsvinden met een productie ondersteunende rol voor de vestiging in Nieuw-Vennep. Ook de overige bedrijfsonderdelen van Rijswijk verhuizen naar de nieuwe HR Groep locatie in Nieuw-Vennep, die we in juni betrokken en die daar volop ruimte voor biedt.

Toekomstgericht
Door de organisatiestructuur en productieprocessen efficiënter in te richten ontstaat er binnen HR Groep meer slagkracht om de positie in de markt te versterken. Het stelt HR Groep in staat om zich als bedrijf gericht te kunnen blijven ontwikkelen, de klantreis verder te optimaliseren en de toegevoegde waarde van HR Groep in de toekomst te vergroten.

Meer informatie
Hebt u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neemt u dan contact met ons op via communicatie@hrgroep.nl.

Zitelementen: sociale toepassingen voor de openbare ruimte

Hoe kan een simpele trottoirpaal veranderen in een ontmoetingsplaats in de openbare ruimte? Maak kennis met de Schommel, de Schuifstoel en de Wipwap.

Ultimate Signing™

HR Groep begon, als eerste onder de verkeersbordenproducenten, ruim 10 jaar geleden met een vernieuwde productiemethode: het digitaal printen van retroreflecterende folie. In 2016 voerde de Nederlandse Vereniging Verkeersborden Fabrikanten (VNVF) dit in als het nieuwe concept Ultimate Signing™. We onderscheiden Ultimate Signing™ met 20 jaar en 10 jaar aflopende garantie.

Groen ondernemen

Binnen HR Groep is groen ondernemen op diverse manieren geïntegreerd in de bedrijfsprocessen.

Aandacht voor het milieu

De HR Groep draagt haar steentje bij aan de 3 P’s van duurzaam ondernemen, door rekening te houden met milieu (Planet), welzijn van medewerkers (People) en de financiële gezondheid (Profit).
29-November-2019

Nederlandse fabrikanten van stalen masten slaan handen ineen

Tijdens de Vakbeurs Mobiliteit in Houten is de oprichting van SMIN (Stalen Masten In Nederland) bekend.

15-November-2019

Snelheidsborden vervangen door stikstofakkoord

De 120 en 130 km per uur borden langs de weg moeten vervangen worden als een van de maatregelen die moeten bijdragen om de stikstofcrisis op te lossen. Hoe kan vervolgens het vervangen van deze borden zo duurzaam mogelijk worden gedaan?18-September-2019

Brexit: U-routeborden

Er is nog veel onduidelijkheid over de Brexit. Toch treft ook Nederland al de nodige voorbereidingen op het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie.youtube twitter linkedin