Pand HR Groep Rijswijk in de verkoop

Hoofdkantoor HR Groep verhuist op termijn naar een nieuwe locatie.

Het hoofdkantoor van HR Groep in Rijswijk verhuist op termijn een nieuwe locatie. HR Groep streeft naar een verhuizing dit jaar, maar de exacte datum is op dit moment nog niet bekend. Wij stellen u tijdig op de hoogte van eventuele (praktische) wijzigingen in onze samenwerking.

Eenheid
De vraag vanuit de markt waarin HR Groep actief is, is de laatste jaren veranderd en zal dat richting de toekomst steeds meer blijven doen. Om daarop in te kunnen spelen en als HR Groep te kunnen blijven ontwikkelen, wijzigde de organisatiestructuur van het bedrijf daarom begin dit jaar in 3 divisies in plaats van 9 losse vestigingen. We creëerden meer eenheid om klanten nog beter te kunnen bedienen.

Als onderdeel van deze transitie verhuisde de productie al grotendeels naar de vestiging in Leek, die volledig is ingericht op de diversiteit aan opdrachten. Nu zal de productie en uitlevering van deze orders volledig vanuit de vestiging in Leek gaan plaatsvinden met een productie ondersteunende rol voor de vestiging in Nieuw-Vennep en Rijswijk. Ook de overige bedrijfsonderdelen van Rijswijk verhuizen naar de nieuwe HR Groep locatie.

Toekomstgericht
Door de organisatiestructuur en productieprocessen efficiënter in te richten ontstaat er binnen HR Groep meer slagkracht om de positie in de markt te versterken. Het stelt HR Groep in staat om zich als bedrijf gericht te kunnen blijven ontwikkelen, de klantreis verder te optimaliseren en de toegevoegde waarde van HR Groep in de toekomst te vergroten.

Meer informatie
Hebt u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neemt u dan contact met ons op via communicatie@hrgroep.nl.

Zitelementen: sociale toepassingen voor de openbare ruimte

Hoe kan een simpele trottoirpaal veranderen in een ontmoetingsplaats in de openbare ruimte? Maak kennis met de Schommel, de Schuifstoel en de Wipwap.

Ultimate Signing™

HR Groep begon, als eerste onder de verkeersbordenproducenten, ruim 10 jaar geleden met een vernieuwde productiemethode: het digitaal printen van retroreflecterende folie. In 2016 voerde de Nederlandse Vereniging Verkeersborden Fabrikanten (VNVF) dit in als het nieuwe concept Ultimate Signing™. We onderscheiden Ultimate Signing™ met 20 jaar en 10 jaar aflopende garantie.

Groen ondernemen

Binnen HR Groep is groen ondernemen op diverse manieren geïntegreerd in de bedrijfsprocessen.

Aandacht voor het milieu

De HR Groep draagt haar steentje bij aan de 3 P’s van duurzaam ondernemen, door rekening te houden met milieu (Planet), welzijn van medewerkers (People) en de financiële gezondheid (Profit).
20-March-2020

Nieuwe maatregelen rondom COVID-19

Het coronavirus COVID-19 houdt momenteel de hele wereld bezig en zoals het zich laat aanzien leidt het de komende tijd ook tot veel vragen in Europa.02-March-2020

Landelijke verkeersbordendata met IPSm

HR Groep brengt met het Intelligence Public Space management platform en App alle verkeersborden in Nederland in kaart.

29-November-2019

Nederlandse fabrikanten van stalen masten slaan handen ineen

Tijdens de Vakbeurs Mobiliteit in Houten is de oprichting van SMIN (Stalen Masten In Nederland) bekend.

youtube twitter linkedin