Lean and Green

Lean and Green is een stimuleringsprogramma voor bedrijven en overheid dat wordt uitgevoerd door Connekt. Lean and Green Het stimuleert organisaties om te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren. Als een organisatie met een Plan van Aanpak kan aantonen dat zij 20% CO2-reductie kan behalen in vijf jaar tijd, komt zij in aanmerking voor de Lean and Green Award.
Organisaties die hun 20% CO2-doelstelling daadwerkelijk hebben gerealiseerd, ontvangen de Lean and Green Star als symbool voor het bereiken van hun Lean and Green ambitie. Met Lean and Green laten organisaties zien dat zij zich actief inspannen om hun mobiliteitsproces duurzamer te maken. En dat is iets om trots op te zijn. Lean and Green kent de pijlers Lean and Green Logistics (goederenmobiliteit), Lean and Green Personal Mobility (personenmobiliteit) en Lean and Green Barge (binnenvaart in de container supply chain). Kijk voor meer informatie op de website van Lean and Green

Wat betekent dit voor HR Groep?
Het Plan van Aanpak van HR Groep voldoet aan de normen van TNO. Op basis hiervan heeft HR Groep, samen met diverse andere bedrijven, de Lean and Green Award in ontvangst mogen nemen in de categorie Personenmobiliteit. Hierbij streeft HR Groep naar een eigen wagenpark rijdend op aardgas. De komende vijf jaar moet HR Groep dit gaan waarmaken. In 2014 heeft HR Groep de Lean and Green Award in ontvangst genomen.

Webshop

In de webshop van de HR Groep kunt u zelf direct bijna alles kopen op het gebied van streetcare, traffic en wayfinding.
06-March-2019

Rode kruizen op matrixborden ook zichtbaar voor kleurenblinden

Rode kruizen op de matrixborden boven de snelwegen. Sommige automobilisten negeren ze bewust, anderen zien ze niet. Mensen met een kleurzienstoornis in het rode pigment (rood-blinden) zien de rode kruizen op matrixborden niet of nauwelijks oplichten met alle gevolgen van dien.25-February-2019

HR Groep Nieuw-Vennep verhuist

Vanaf vrijdag 1 maart 2019 is HR Groep Nieuw-Vennep tijdelijk gevestigd aan de Westerdreef 9 in Nieuw-Vennep. Per 1 juni vestigt HR Groep zich op haar nieuwe, definitieve locatie: Markweg 43 in Nieuw-Vennep. 

31-January-2019

Ilse Visser nieuwe directeur HR Groep

Ilse Visser vormt sinds 1 januari 2019 samen met algemeen directeur Jacques Goddijn de directie van HR Groep. Ilse Visser is aangesteld in de functie van commercieel-operationeel directeur.

youtube twitter linkedin