Lean and Green

Lean and Green is een stimuleringsprogramma voor bedrijven en overheid dat wordt uitgevoerd door Connekt. Lean and Green Het stimuleert organisaties om te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren. Als een organisatie met een Plan van Aanpak kan aantonen dat zij 20% CO2-reductie kan behalen in vijf jaar tijd, komt zij in aanmerking voor de Lean and Green Award.
Organisaties die hun 20% CO2-doelstelling daadwerkelijk hebben gerealiseerd, ontvangen de Lean and Green Star als symbool voor het bereiken van hun Lean and Green ambitie. Met Lean and Green laten organisaties zien dat zij zich actief inspannen om hun mobiliteitsproces duurzamer te maken. En dat is iets om trots op te zijn. Lean and Green kent de pijlers Lean and Green Logistics (goederenmobiliteit), Lean and Green Personal Mobility (personenmobiliteit) en Lean and Green Barge (binnenvaart in de container supply chain). Kijk voor meer informatie op de website van Lean and Green

Wat betekent dit voor HR Groep?
Het Plan van Aanpak van HR Groep voldoet aan de normen van TNO. Op basis hiervan heeft HR Groep, samen met diverse andere bedrijven, de Lean and Green Award in ontvangst mogen nemen in de categorie Personenmobiliteit. Hierbij streeft HR Groep naar een eigen wagenpark rijdend op aardgas. De komende vijf jaar moet HR Groep dit gaan waarmaken. In 2014 heeft HR Groep de Lean and Green Award in ontvangst genomen.

Webshop

In de webshop van de HR Groep kunt u zelf direct bijna alles kopen op het gebied van streetcare, traffic en wayfinding.
07-September-2018

Verkeersongelukken in de schoolomgeving

In de afgelopen drie jaar registreerde de politie meer dan tienduizend ongelukken tijdens schooltijden in een straal van 150 meter rondom scholen.19-June-2018

Eerste bamboe plaatsnaambord in Rijswijk

Bijna iedereen kent de aluminium borden in het straatbeeld, maar borden van bamboe? Rijswijk is binnenkort de eerste gemeente in Nederland met een hele wijk vol hiervan.

18-June-2018

Nieuw wandelnetwerk in Belgiƫ

HR Groep België realiseert samen met Toerisme Vlaams-Brabant en zeven gemeenten het nieuw wandelnetwerk: ‘De Brabantse Kouters’. 

youtube twitter linkedin