HR-GroepRecente activiteiten
spacer
  • LogoREVIS medium
  • pand ISG Revis
  • Industrie bewegwijzering 2 (Medium)
  • _MG_0959 (Large)

Klik op de kleine afbeeldingen voor een uitvergroting
LogoREVIS mediumpand ISG RevisIndustrie bewegwijzering 2 (Medium)_MG_0959 (Large)

REVIS Verkeerstechniek


REVIS Verkeerstechniek is gevestigd in Veghel en is specialist op het gebied van bewegwijzering van bedrijventerreinen en (toeristische) objectbewegwijzering. REVIS Verkeerstechniek is onderdeel van HR Groep.

Bewegwijzering bedrijventerreinen
Het vinden van bedrijven op een bedrijventerrein is soms moeilijk. De ANWB verzorgt in veel gevallen de bewegwijzering naar het bedrijventerrein, waarna op goed geluk wordt rondgereden. Sommige bedrijven denken aan hun bezoekers en plaatsen (vaak illegaal) richtingsborden in de bermen van de weg. Als alle bedrijven dit doen, dan staat er al snel een woud van borden. Vaak zijn niet alle borden van eenzelfde kwaliteit en wordt niet alles regelmatig onderhouden. Goede bewegwijzering op een bedrijventerrein werkt praktisch en draagt positief bij in de opbouw van het bedrijfsimago.

-> Lees meer over bewegwijzering van bedrijventerreinen.

(Toeristische) Objectbewegwijzering
Het vinden van een camping of restaurant is vaak moeilijk, vooral als deze gevestigd zijn in het buitengebied. Maar ook de hotels en pensions in de kernen zijn vaak moeilijk te vinden als ze niet in het centrum gevestigd zijn. Sommige bedrijven denken aan hun bezoekers en plaatsen (vaak illegaal) richtingsborden in de bermen van de weg of aan verkeersborden en lantaarnpalen. Als alle bedrijven dit doen, dan staat er al snel een woud van borden. Vaak zijn niet alle borden van eenzelfde kwaliteit en wordt niet alles regelmatig onderhouden. Uniforme bewegwijzering verhoogt de duidelijkheid en daarmee het nut van de bewegwijzering.

REVIS zorgt voor het gehele traject van voorbereiding tot plaatsing en onderhoud. Dit doet zij op basis van verhuur: De deelnemende bedrijven sluiten een huurcontract af, waarin wordt vastgelegd, dat REVIS gedurende een periode van 10-jaar zorgt voor het schoonmaken van de borden, herstel in geval van schade en het beheer van de borden.

Tijdens de voorbereiding inventariseert REVIS de te verwijzen objecten aan de hand van een lijst met criteria. Voor deze objecten wordt een bewegwijzeringsplan opgesteld, waarna alle objecten afzonderlijk worden benaderd. Na inschrijving zorgt REVIS voor de benodigde vergunningen bij RWS, provincie en gemeenten, waarna de borden worden geproduceerd en geplaatst. Na plaatsing worden de borden in het beheer- en onderhoudssysteem van REVIS ondergebracht.

-> Lees meer over toeristische en lokale objectbewegwijzering.

Contactgegevens Revis
T +31 (0)413 379 633
E info@revis-veghel.nl
Meer contactgegevens

Downloads
icon Informatie bedrijventerrein bewegwijzering
icon Informatie toeristische objectbewegwijzering