HR-GroepRecente activiteiten
spacer
  • HR Leisure 5
  • HR Leisure 3
  • HR Leisure 4

Klik op de kleine afbeeldingen voor een uitvergroting
HR Leisure 5HR Leisure 3HR Leisure 4

HR Groep Leisure


Wat doet HR Groep Leisure?
HR Groep Leisure wil mensen een leuk dagje uit bezorgen. Hiervoor ontwikkelt en realiseert HR Groep recreatieve concepten voor buiten. Het doel daarbij is om op een duurzame wijze mensen te laten genieten van een optimaal ingerichte buitenruimte met Leisure producten en diensten. De beleving van de consument staat daarbij centraal.

Wat zijn Leisure producten en diensten?
Bij HR Groep Leisure staat, bij de ontwikkeling van concepten, de gebruiker voorop. Bij de invulling van concepten kunt u denken aan het aanleggen van een compleet wandelroutenetwerk met informatiepanelen en wandelkaarten, het maken van AbelLife routes voor de smartphone, of het begeleiden van de marketing van deze producten voor een regio.

Wat is de AbelLife route-app?
AbelLife is dé app met de leukste buitenuitjes. Deze buitenuitjes bestaan uit meer dan 350 fiets- wandel-, skate- of vaarroutes via echte navigatie met route-aanwijzingen op gedetailleerd kaartmateriaal. De app geeft allerlei informatie, geluidsfragmenten, beelden, onverwachte anekdotes en interessante weetjes, zoals: tips voor lekkere streekproducten of hippe horeca, wetenswaardigheden over de route, anekdotes en doe-dingen voor kinderen.

De routes zijn online verkrijgbaar (via de App Store en Google Play Store) en werken, eenmaal gedownload, 100% offline. Hierdoor zijn er geen bijkomende telefoonkosten en geen problemen met bereik of de batterijduur.


Downloads
icon Leaflet Leisure 2016