HR-GroepRecente activiteiten
spacer
logo Eurorouting

Eurorouting


De weg zoeken en je oriënteren in een omgeving is voor de meeste mensen een integraal onderdeel van het dagelijks leven. We moeten onze weg vinden in steden, gebouwen, langs straten, in winkels, etc.. Vaak is de omgeving waarin je moet navigeren onbekend, je bent er voor de eerste keer en er is geen sprake van eerder opgedane kennis van die omgeving. Je bent dan afhankelijk van externe informatie in de omgeving, zoals informatieborden, verwijssystemen en architectonische aanwijzingen.
Al meer dan 50 jaar is Eurorouting specialist in het vormgeven en implementeren van “informatie in de omgeving” met het doel om mensen te helpen bij het vinden van de juiste weg naar hun gewenste bestemming.

Deskundig, doordacht en compleet!

Totaaloplossingen
Eurorouting levert totaaloplossingen voor bewegwijzering (“informatie in de omgeving”). In Nederland en daarbuiten in samenwerking met internationale partners. De combinatie van kennis en ervaring op het gebied van technologie, design en principes van wayfinding in één organisatie is uniek. Een bewuste keuze om opdrachtgevers te helpen en daadwerkelijk toegevoegde waarde te bieden. Goede bewegwijzering is voor veel organisaties van strategisch belang. Wij helpen daarbij door deskundige advisering, doordachte oplossingen en complete dienstverlening.

Projecten
Eurorouting adviseert haar klanten en levert bewegwijzering aan bedrijven, educatie- en zorginstellingen, universiteiten en ziekenhuizen in Nederland. Waaronder diverse Ministeries, Erasmus MC, AMC, Fries Museum, Westerbork en ’s Heeren Loo. Ook realiseert Eurorouting diverse ‘Design & Build’-projecten in het Midden-Oosten.

Meer infomatie: Eurorouting.nl