Over HR Groep

Altijd in beweging om het beter en slimmer te doen. One-stop-shop Door het uitgebreide assortiment kunt u bij HR Groep terecht voor one-stop-shopping: van verkeersbord tot fietsenstalling, van ontwerp tot plaatsing. Het is mogelijk uw project turnkey bij HR Groep neer te leggen. Daarmee ontzorgen wij u volledig.
Kwaliteit, flexibiliteit en snelle levering
HR Groep produceert vele producten in eigen huis. Van standaard verkeersborden t/m maatwerk projecten. Dankzij onze eigen productie, kunt u bij ons terecht voor kwaliteit, flexibiliteit en een snelle levering. HR Groep beschikt over een groot aantal productietechnieken waaronder: graveren, frezen, laseren, printen, zeefdrukken, beletteren, lassen, (3d-)sublimeren, en oppervlaktebehandelingen, zoals schooperen en spuiten.

Plaatsingsdienst HR Groep

HR Groep beschikt over een eigen plaatsingsdienst die in het bezit is van het veiligheidscertificaat voor aannemers (VCA**). De dienst heeft jarenlange ervaring met werkzaamheden op bedrijfsterreinen, in steden en langs de Nederlandse rijks- en provinciale wegen. Onze plaatsingsdienst neemt graag alle zorg uit handen, niet alleen tijdens de uitvoering van uw projecten, maar ook op het gebied van beheer en onderhoud.

MADE IN HOLLAND
Productie in eigen huis. Zo waarborgen we onze kwaliteit.

BETROKKEN
Landelijke dekking, regionaal betrokken.

BREED ASSORTIMENT

Van verkeersbord tot fietsenstalling, van ontwerp tot plaatsing.

ONZE MENSEN

HR groep is van oorsprong een familiebedrijf. Dat uit zich nog altijd in de open sfeer die er heerst. Klanten hebben een direct aanspreekpunt en medewerkers kunnen op ieder moment bij de gewenste persoon binnenstappen voor vragen. We hebben we een zeer divers personeelsbestand, variërend van productiepersoneel, engineers en verkopers tot divers ondersteunend personeel. Samen zorgen zij ervoor dat het hele proces goed verloopt. Iedereen heeft zijn eigen rol in het geheel en werkt samen om tot een goed eindresultaat te komen.

Bekijk hier onze vestigingen.
Meer weten? Vul in onze contactformulier in of bel ons op +31 (0)70 399 85 11.
19-June-2018

Eerste bamboe plaatsnaambord in Rijswijk

Bijna iedereen kent de aluminium borden in het straatbeeld, maar borden van bamboe? Rijswijk is binnenkort de eerste gemeente in Nederland met een hele wijk vol hiervan.

18-June-2018

Nieuwe wandelnetwerk in Belgiƫ

HR Groep België heeft samen met Toerisme Vlaams-Brabant  een nieuw wandelnetwerk, gerealiseerd samen met zeven gemeenten.


 

14-June-2018

Eerste CO2-neutrale verkeersbord van bamboe geplaatst in Coevorden

Bijna iedereen kent de aluminium verkeersborden in het straatbeeld, maar verkeersborden van bamboe? Coevorden heeft de primeur.

twitter linkedin