Over HR Groep

Altijd in beweging om het beter en slimmer te doen. One-stop-shop Door het uitgebreide assortiment kunt u bij HR Groep terecht voor one-stop-shopping: van verkeersbord tot fietsenstalling, van ontwerp tot plaatsing. Het is mogelijk uw project turnkey bij HR Groep neer te leggen. Daarmee ontzorgen wij u volledig.
Kwaliteit, flexibiliteit en snelle levering
HR Groep produceert vele producten in eigen huis. Van standaard verkeersborden t/m maatwerk projecten. Dankzij onze eigen productie, kunt u bij ons terecht voor kwaliteit, flexibiliteit en een snelle levering. HR Groep beschikt over een groot aantal productietechnieken waaronder: graveren, frezen, laseren, printen, zeefdrukken, beletteren, lassen, (3d-)sublimeren, en oppervlaktebehandelingen, zoals schooperen en spuiten.

Plaatsingsdienst HR Groep

HR Groep beschikt over een eigen plaatsingsdienst die in het bezit is van het veiligheidscertificaat voor aannemers (VCA**). De dienst heeft jarenlange ervaring met werkzaamheden op bedrijfsterreinen, in steden en langs de Nederlandse rijks- en provinciale wegen. Onze plaatsingsdienst neemt graag alle zorg uit handen, niet alleen tijdens de uitvoering van uw projecten, maar ook op het gebied van beheer en onderhoud.

MADE IN HOLLAND
Productie in eigen huis. Zo waarborgen we onze kwaliteit.

BETROKKEN
Landelijke dekking, regionaal betrokken.

BREED ASSORTIMENT

Van verkeersbord tot fietsenstalling, van ontwerp tot plaatsing.

ONZE MENSEN

HR groep is van oorsprong een familiebedrijf. Dat uit zich nog altijd in de open sfeer die er heerst. Klanten hebben een direct aanspreekpunt en medewerkers kunnen op ieder moment bij de gewenste persoon binnenstappen voor vragen. We hebben we een zeer divers personeelsbestand, variërend van productiepersoneel, engineers en verkopers tot divers ondersteunend personeel. Samen zorgen zij ervoor dat het hele proces goed verloopt. Iedereen heeft zijn eigen rol in het geheel en werkt samen om tot een goed eindresultaat te komen.

Bekijk hier onze vestigingen.
Meer weten? Vul in onze contactformulier in of bel ons op +31 (0)70 399 85 11.
14-March-2018

InterTraffic RAI Amsterdam

20-23 maart is de InterTraffic 2018 RAI Amsterdam.

13-December-2017

Innovatieve meting in Noord-Holland

Deze meting, d.m.v. sensoren, is een nieuw innovatief product van Abelleisure. Noord-Holland krijgt nu realtime de beschikking over gebruikers data van de recreatieve routenetwerken.01-November-2017

Zo worden verkeersborden slim

Alle statische verkeers- en bewegwijzeringsborden zijn geĆÆnventariseerd en zijn nu digitaal beschikbaar voor gemeenten, provincies, waterschappen en Rijkswaterstaat.