Diensten

Onderhoud en beheer, montagewerk, preventief en correctief onderhoud, schadeherstel, storingsdienst
Kwaliteit, flexibiliteit en snelle levering
HR Groep produceert vele producten in eigen huis: van standaard verkeersborden tot en met maatwerk projecten. Dankzij onze eigen productie, kunt u bij ons terecht voor kwaliteit, flexibiliteit en een snelle levering. HR Groep beschikt over een groot aantal productietechnieken waaronder: graveren, frezen, laseren, printen, beletteren, lassen, (3D-)sublimeren, en oppervlaktebehandelingen.

Maatwerk
HR Groep levert voor iedere omgeving, situatie en budget maatwerk. Dankzij onze 100% eigen productiemogelijkheden en een oppervlaktebehandelingshal met de modernste straal-, schoopeer- en spuitinstallaties, zijn we in staat om specifieke ontwerpen van architecten, vormgevers en andere aanvragers te engineeren, te produceren en te plaatsen. In samenwerking met opdrachtgevers kunnen wij specifieke wensen voor de inrichting van de openbare ruimte en het ontwerp van straatmeubilair vormgeven. 

Plaatsingsdienst HR Groep
Voor een uniform straatbeeld en gebruikszekerheid is het van wezenlijk belang dat uw bebording en dynamische producten regelmatig wordt gecontroleerd en indien nodig aanpassingen worden gedaan, borden worden vervangen of schoongemaakt.Van eenvoudige afzetwagens tot full colour informatiepanelen, rotatiepanelen elk product heeft zijn specifieke onderhoud nodig.

HR Groep beschikt over een eigen plaatsingsdienst die in het bezit is van het veiligheidscertificaat voor aannemers (VCA**). De dienst heeft jarenlange ervaring met werkzaamheden op bedrijfsterreinen, in steden en langs de Nederlandse rijks- en provinciale wegen. Onze plaatsingsdienst neemt graag alle zorg uit handen: niet alleen tijdens de uitvoering van uw projecten, maar ook op het gebied van beheer en onderhoud.

HR Groep heeft diverse mogelijkheden, van jaarlijks onderhoud tot totale ontzorging. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met een integrale overeenkomst waarbij het reguliere onderhoud en de storingsdienst zijn gegarandeerd. De plaatsingsdienst van HR Groep plaatst verkeersborden geheel volgens de regels van het B.A.B.W., hetgeen borg staat voor plaatsing en montage van de borden conform de actuele wetgeving.

Contact opnemen met de plaatsingsdienst? Neem contact op met:

Erwin de Groot

erwin.degroot@hrgroep.nl
+31 (0)70 33 01 090

15-April-2019

Waar wilt u meer over weten?

HR Groep wil haar kennis over (actuele) thema's binnen het vakgebied openbare ruimte en verkeer graag delen. Wij zijn daarom benieuwd over welke onderwerpen professionals meer willen weten. Bent u werkzaam in ons vakgebied? Vult u dan onze online vragenlijst in. Deze bestaat uit slechts 5 vragen. De antwoorden helpen ons om in de toekomst nog gerichter onze volgers te informeren over recente ontwikkelingen, innovaties en actuele thema's in ons werkveld. 

Klik hier voor de enquête.
12-April-2019

Anti-uilenrol voorkomt aanrijdingen

Langs de provinciale en rijkswegen gaan veel roofvogels op de hectometerborden zitten. Deze borden staan dicht op de weg.03-April-2019

VNVF deelt kennis tijdens DeuSAT 2019

Vorige week mocht HR Groep namens de Vereniging Nederlandse Verkeersborden Fabrikanten (VNVF) haar kennis delen over innovaties op het gebied van duurzaamheid en digitalisering tijdens de Deutscher Strassenausstattertag 2019 in Keulen.
youtube twitter linkedin