Diensten

Onderhoud en beheer, montagewerk, preventief en correctief onderhoud, schadeherstel, storingsdienst
Kwaliteit, flexibiliteit en snelle levering
HR Groep produceert vele producten in eigen huis: van standaard verkeersborden tot en met maatwerk projecten. Dankzij onze eigen productie, kunt u bij ons terecht voor kwaliteit, flexibiliteit en een snelle levering. HR Groep beschikt over een groot aantal productietechnieken waaronder: graveren, frezen, laseren, printen, beletteren, lassen, (3D-)sublimeren, en oppervlaktebehandelingen.

Maatwerk
HR Groep levert voor iedere omgeving, situatie en budget maatwerk. Dankzij onze 100% eigen productiemogelijkheden en een oppervlaktebehandelingshal met de modernste straal-, schoopeer- en spuitinstallaties, zijn we in staat om specifieke ontwerpen van architecten, vormgevers en andere aanvragers te engineeren, te produceren en te plaatsen. In samenwerking met opdrachtgevers kunnen wij specifieke wensen voor de inrichting van de openbare ruimte en het ontwerp van straatmeubilair vormgeven. 

Plaatsingsdienst HR Groep
Voor een uniform straatbeeld en gebruikszekerheid is het van wezenlijk belang dat uw bebording en dynamische producten regelmatig wordt gecontroleerd en indien nodig aanpassingen worden gedaan, borden worden vervangen of schoongemaakt.Van eenvoudige afzetwagens tot full colour informatiepanelen, rotatiepanelen elk product heeft zijn specifieke onderhoud nodig.

HR Groep beschikt over een eigen plaatsingsdienst die in het bezit is van het veiligheidscertificaat voor aannemers (VCA**). De dienst heeft jarenlange ervaring met werkzaamheden op bedrijfsterreinen, in steden en langs de Nederlandse rijks- en provinciale wegen. Onze plaatsingsdienst neemt graag alle zorg uit handen: niet alleen tijdens de uitvoering van uw projecten, maar ook op het gebied van beheer en onderhoud.

HR Groep heeft diverse mogelijkheden, van jaarlijks onderhoud tot totale ontzorging. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met een integrale overeenkomst waarbij het reguliere onderhoud en de storingsdienst zijn gegarandeerd. De plaatsingsdienst van HR Groep plaatst verkeersborden geheel volgens de regels van het B.A.B.W., hetgeen borg staat voor plaatsing en montage van de borden conform de actuele wetgeving.

Contact opnemen met de plaatsingsdienst? Neem contact op met:

Erwin de Groot

erwin.degroot@hrgroep.nl
+31 (0)70 33 01 090

29-November-2019

Nederlandse fabrikanten van stalen masten slaan handen ineen

Tijdens de Vakbeurs Mobiliteit in Houten is de oprichting van SMIN (Stalen Masten In Nederland) bekend.

15-November-2019

Snelheidsborden vervangen door stikstofakkoord

De 120 en 130 km per uur borden langs de weg moeten vervangen worden als een van de maatregelen die moeten bijdragen om de stikstofcrisis op te lossen. Hoe kan vervolgens het vervangen van deze borden zo duurzaam mogelijk worden gedaan?18-September-2019

Brexit: U-routeborden

Er is nog veel onduidelijkheid over de Brexit. Toch treft ook Nederland al de nodige voorbereidingen op het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie.youtube twitter linkedin