Visie- Concept / Ontwerp-Product

HR Groep denkt mee in het totaalpakket: vanuit een visie of concept uitgerold tot een mooi ontwerp of eind product. HR Groep denkt mee in onderwerpen zoals: landscaping, productontwerp, grafisch ontwerp, bewegwijzeringsplan, etc.
Landscaping
Inrichting van de openbare ruimte volgens een klantspecifiek ontwerp. Dit doen wij in samenwerking met IPV Delft. Branding en landscaping voor een bijvoorbeeld een winkelgebied, of het ontwikkelen van visie en producten voor een stad zijn geïntegreerd in ons werkpatroon betreft de inrichting van bewegwijzering en straatmeubilair

Productontwerp
U heeft een idee voor een product, maar wilt het graag verder uitgewerkt zien. Dat kan bij HR Groep! Naast eigen expertise werkt HR Groep nauw samen met diverse ontwerpers op het gebied van bewegwijzering en straatmeubilair. Zo kunt u uw (unieke) idee door ons verder laten uitwerken. Uiteraard kunt u de vervolgstappen, realisatie van het product en plaatsing en onderhoud, ook aan HR Groep overlaten.

Grafisch ontwerp
Voor reclamedoeleinden, verkeersaanduidingen en huisstijlen werken we in eigen huis met grafisch ontwerpers. Samenwerking met externe bureaus gebeurt op regelmatige basis. U kunt bij ons uw vraag om vormgeving neerleggen!

Bewegwijzeringsplan: verkeer en signing
Verkeerskundig advies en het inrichten van wegen met bebakening en bebording worden bij de HR Groep gemaakt. Gediplomeerde medewerkers maken graag een ontwerp en denken mee over een verkeersveilige omgeving. Bewegwijzering naar objecten en locaties is een natuurlijk proces volgens richtlijnen en wetgeving binnen HR Groep.

Plan voor tijdelijke maatregelen
Het intekenen van plannen voor tijdelijke maatregelen is in goede handen bij onze afdeling verkeerskundig advies. Projectleiders zijn in staat een project turn-key uit te voeren.


Meer informatie? Neem contact met ons op

Koop vs Lease

Met ons concept ‘leasen van bewegwijzering’ kunnen wij u maximaal ontzorgen.
Het gaat hier om: toeristische, recreatieve en  bewegwijzering van industrieterreinen.
20-March-2020

Nieuwe maatregelen rondom COVID-19

Het coronavirus COVID-19 houdt momenteel de hele wereld bezig en zoals het zich laat aanzien leidt het de komende tijd ook tot veel vragen in Europa.02-March-2020

Landelijke verkeersbordendata met IPSm

HR Groep brengt met het Intelligence Public Space management platform en App alle verkeersborden in Nederland in kaart.

29-November-2019

Nederlandse fabrikanten van stalen masten slaan handen ineen

Tijdens de Vakbeurs Mobiliteit in Houten is de oprichting van SMIN (Stalen Masten In Nederland) bekend.

youtube twitter linkedin