Koop vs Lease

Met ons concept ‘leasen van bewegwijzering’ kunnen wij u maximaal ontzorgen.
Het gaat hier om: toeristische, recreatieve en  bewegwijzering van industrieterreinen.
Leasen van bewegwijzering De landelijke richtlijn voor toeristisch-recreatieve bewegwijzering staat beschreven in de CROW publicatie 262 “Richtlijn toeristische bewegwijzering” van het CROW. Deze richtlijn schept meer duidelijkheid aan de automobilist. Maar wordt het er voor u ook duidelijker op? U als wegbeheerder heeft met een legio aan richtlijnen te maken.

Kennis hierover vergaren kost tijd. Daarnaast gaan hier vaak hoge kosten mee gepaard. Maar het kan anders! Wij van HR Groep maken het u graag gemakkelijk. Met ons concept ‘leasen van bewegwijzering’ kunnen wij u op dit gebied maximaal ontzorgen.
Een groot budget is niet noodzakelijk en toch profiteert u van onze kwalitatief hoogwaardige producten! Ook is het mogelijk om een deel van het proces van de bewegwijzeringsactiviteiten aan ons uit handen te geven.
Het leasecontract 
Wanneer u gebruik wenst te maken van het leasen van bewegwijzering dan sluit u, als wegbeheerder of als individuele opdrachtgever, met ons een contract af voor de duur van tien jaar. Per jaar betaalt u slechts een gering bedrag. Gedurende deze tien jaar zorgen wij ervoor dat de bewegwijzering wordt geplaatst en onderhouden. 

Na deze tien jaar bieden wij u de keus: het materiaal wordt aan u overgedragen of we sluiten een nieuw contract af. Voor u biedt dit veel gemak. U hoeft zich niet te verdiepen in de meest recente richtlijnen en u heeft inzicht in uw jaarlijkse uitgaven. Daarnaast is één telefoontje al voldoende om een schade te laten herstellen. Onze toeristische, recreatieve en bewegwijzering voor industrieterreinen is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig materiaal en voldoet aan de huidige normen voor wat betreft het materiaal en de plaatsing.
Het leasecontract, de voordelen op een rij:
1 Uniformiteit zorgt voor herkenbaarheid.
2 Eén aanspreekpunt voor al uw vragen.
3 Bewegwijzering voldoet aan huidige normenen richtlijnen.
4 Permanente kwaliteit door periodiek onderhoud.
5 Kennis van zaken voor een gedegen advies.
6 Transparant kostenplaatje.
7 Vandalisme is gedekt.
8 Maximale ontzorging voor de duur van minimaal tien jaar.


Meer informatie? Neem contact op met:

Caroline Houtman
Caroline.Houtman@hrgroep.nl
+31 (0)4 1337 96 33
20-March-2020

Nieuwe maatregelen rondom COVID-19

Het coronavirus COVID-19 houdt momenteel de hele wereld bezig en zoals het zich laat aanzien leidt het de komende tijd ook tot veel vragen in Europa.02-March-2020

Landelijke verkeersbordendata met IPSm

HR Groep brengt met het Intelligence Public Space management platform en App alle verkeersborden in Nederland in kaart.

29-November-2019

Nederlandse fabrikanten van stalen masten slaan handen ineen

Tijdens de Vakbeurs Mobiliteit in Houten is de oprichting van SMIN (Stalen Masten In Nederland) bekend.

youtube twitter linkedin