IPSm

Met IPSm op weg naar een slimme, veilige en comfortabele openbare ruimte Door slimme technologieën is het mogelijk om functionaliteiten toe te voegen aan bestaande producten en diensten, waardoor een product of dienst een extra bijdrage gaat leveren. Hierdoor zijn we in staat om de buitenruimte een bijdrage te laten leveren aan:
- Minder verkeersslachtoffers
- Optimalisering verkeersdoorstroming
- Verbeterde sociale veiligheid
- Schone omgeving / luchtkwaliteit
- Beleving
- Economische vitaliteit
- Kosten efficiënt beheer
- Duurzaamheid
Wij realiseren dit door data te genereren in de buitenruimte, relevante data te koppelen en deze data slim te gebruiken in allerlei toepassingen.

Bijvoorbeeld:

  • Meest actuele administratie van objecten in de buitenruimte, klaar voor ITS en basisregistratie zoals BGT
  • Detecteren van verkeersbewegingen en deze data vervolgens omzetten naar toepassingen die de verkeerssituatie aanpassen, gedrag beïnvloeden of educatie geven.
  • Detecteren van afval en CO2 uitstoot en deze data omzetten naar afvalmanagement, alternatief vervoer of rerouting.
Wij genereren data door van een statisch object in de buitenruimte een slim product te maken dat informatie kan geven over zichzelf en de ruimte om het object heen. Met “Intelligent Public Space Management” wordt informatie over objecten in de openbare ruimte Actueel, Betrouwbaar en Compleet vastgelegd en gekoppeld. Objecten in de openbare ruimte worden voorzien van sensoren en sturen de verkregen informatie door aan onze database. De database zet deze informatie, via diverse applicaties om in bruikbare informatie.
Samenwerking met KPN
Voor de realtime communicatie van de sensoren met de database maken wij gebruik van het LoRa netwerk. LoRa staat voor Low Power Wide Area Network (Long Range) het is een energiezuinig netwerk dat over lange afstanden kleine hoeveelheden data kan transporteren. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met KPN.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ellen Hoogeveen
Ellen.Hoogeveen@hrgroep.nl
+31 (0)6 5361 54 06

Bamboe verkeersborden

Bijna iedereen kent de aluminium verkeersborden in het straatbeeld, maar verkeersborden van bamboe?

Beheer en onderhoud

Onderhoud en beheer, montagewerk, preventief en correctief onderhoud, schadeherstel, storingsdienst.

Visie- Concept / Ontwerp-Product

HR Groep denkt mee in het totaalpakket: vanuit een visie of concept uitgerold tot een mooi ontwerp of eind product.

Koop vs Lease

Met ons concept ‘leasen van bewegwijzering’ kunnen wij u maximaal ontzorgen.
Het gaat hier om: toeristische, recreatieve en  bewegwijzering van industrieterreinen.
06-March-2019

Rode kruizen op matrixborden ook zichtbaar voor kleurenblinden

Rode kruizen op de matrixborden boven de snelwegen. Sommige automobilisten negeren ze bewust, anderen zien ze niet. Mensen met een kleurzienstoornis in het rode pigment (rood-blinden) zien de rode kruizen op matrixborden niet of nauwelijks oplichten met alle gevolgen van dien.25-February-2019

HR Groep Nieuw-Vennep verhuist

Vanaf vrijdag 1 maart 2019 is HR Groep Nieuw-Vennep tijdelijk gevestigd aan de Westerdreef 9 in Nieuw-Vennep. Per 1 juni vestigt HR Groep zich op haar nieuwe, definitieve locatie: Markweg 43 in Nieuw-Vennep. 

31-January-2019

Ilse Visser nieuwe directeur HR Groep

Ilse Visser vormt sinds 1 januari 2019 samen met algemeen directeur Jacques Goddijn de directie van HR Groep. Ilse Visser is aangesteld in de functie van commercieel-operationeel directeur.

youtube twitter linkedin