Beheer en onderhoud

Onderhoud en beheer, montagewerk, preventief en correctief onderhoud, schadeherstel, storingsdienst. Plaatsing, beheer en onderhoud Voor een uniform straatbeeld en gebruikszekerheid is het van wezenlijk belang dat uw bebording regelmatig wordt gecontroleerd en indien nodig aanpassingen worden gedaan, borden worden vervangen of schoongemaakt. Dit geldt ook voor onze dynamische producten. Van eenvoudige afzetwagens tot full colour informatiepanelen, rotatiepanelen elk product heeft zijn specifieke onderhoud nodig.
PLAATSING
Onze plaatsingsdienst en serviceafdeling is zich als geen ander bewust van het belang van juiste, duidelijke, bebording en goedwerkende installaties. Wij hebben diverse mogelijkheden, van jaarlijks onderhoud tot totale ontzorging. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met een integrale overeenkomst waarbij het reguliere onderhoud en de storingsdienst zijn gegarandeerd.

Wij zorgen voor reparatie binnen het afgesproken tijdsbestek. Wegbeheerders schakelen in toenemende mate de plaatsingsdienst in om de risico's van wettelijke aansprakelijkheid te reduceren.
Onze plaatsingsdienst plaatst verkeersborden geheel volgens de regels van het B.A.B.W., hetgeen borg staat voor plaatsing en montage van de borden conform de actuele wetgeving.

Meer informatie over Plaatsingsdienst? Neem contact op met:

Erwin de Groot
erwin.degroot@hrgroep.nl
+31 (0)70 33 01 090

Beheer en onderhoud vestigingen:

HR Groep Rijswijk, +31 (0)70 399 85 11

Visie- Concept / Ontwerp-Product

HR Groep denkt mee in het totaalpakket: vanuit een visie of concept uitgerold tot een mooi ontwerp of eind product.

Koop vs Lease

Met ons concept ‘leasen van bewegwijzering’ kunnen wij u maximaal ontzorgen.
Het gaat hier om: toeristische, recreatieve en  bewegwijzering van industrieterreinen.
15-April-2019

Waar wilt u meer over weten?

HR Groep wil haar kennis over (actuele) thema's binnen het vakgebied openbare ruimte en verkeer graag delen. Wij zijn daarom benieuwd over welke onderwerpen professionals meer willen weten. Bent u werkzaam in ons vakgebied? Vult u dan onze online vragenlijst in. Deze bestaat uit slechts 5 vragen. De antwoorden helpen ons om in de toekomst nog gerichter onze volgers te informeren over recente ontwikkelingen, innovaties en actuele thema's in ons werkveld. 

Klik hier voor de enquête.
12-April-2019

Anti-uilenrol voorkomt aanrijdingen

Langs de provinciale en rijkswegen gaan veel roofvogels op de hectometerborden zitten. Deze borden staan dicht op de weg.03-April-2019

VNVF deelt kennis tijdens DeuSAT 2019

Vorige week mocht HR Groep namens de Vereniging Nederlandse Verkeersborden Fabrikanten (VNVF) haar kennis delen over innovaties op het gebied van duurzaamheid en digitalisering tijdens de Deutscher Strassenausstattertag 2019 in Keulen.
youtube twitter linkedin