Beheer en onderhoud

Onderhoud en beheer, montagewerk, preventief en correctief onderhoud, schadeherstel, storingsdienst. Plaatsing, beheer en onderhoud Voor een uniform straatbeeld en gebruikszekerheid is het van wezenlijk belang dat uw bebording regelmatig wordt gecontroleerd en indien nodig aanpassingen worden gedaan, borden worden vervangen of schoongemaakt. Dit geldt ook voor onze dynamische producten. Van eenvoudige afzetwagens tot full colour informatiepanelen, rotatiepanelen elk product heeft zijn specifieke onderhoud nodig.
PLAATSING
Onze plaatsingsdienst en serviceafdeling is zich als geen ander bewust van het belang van juiste, duidelijke, bebording en goedwerkende installaties. Wij hebben diverse mogelijkheden, van jaarlijks onderhoud tot totale ontzorging. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met een integrale overeenkomst waarbij het reguliere onderhoud en de storingsdienst zijn gegarandeerd.

Wij zorgen voor reparatie binnen het afgesproken tijdsbestek. Wegbeheerders schakelen in toenemende mate de plaatsingsdienst in om de risico's van wettelijke aansprakelijkheid te reduceren.
Onze plaatsingsdienst plaatst verkeersborden geheel volgens de regels van het B.A.B.W., hetgeen borg staat voor plaatsing en montage van de borden conform de actuele wetgeving.

Meer informatie over Plaatsingsdienst? Neem contact op met:

Erwin de Groot
erwin.degroot@hrgroep.nl
+31 (0)70 33 01 090

Beheer en onderhoud vestigingen:

HR Groep Rijswijk, +31 (0)70 399 85 11

Visie- Concept / Ontwerp-Product

HR Groep denkt mee in het totaalpakket: vanuit een visie of concept uitgerold tot een mooi ontwerp of eind product.

Koop vs Lease

Met ons concept ‘leasen van bewegwijzering’ kunnen wij u maximaal ontzorgen.
Het gaat hier om: toeristische, recreatieve en  bewegwijzering van industrieterreinen.
06-March-2019

Rode kruizen op matrixborden ook zichtbaar voor kleurenblinden

Rode kruizen op de matrixborden boven de snelwegen. Sommige automobilisten negeren ze bewust, anderen zien ze niet. Mensen met een kleurzienstoornis in het rode pigment (rood-blinden) zien de rode kruizen op matrixborden niet of nauwelijks oplichten met alle gevolgen van dien.25-February-2019

HR Groep Nieuw-Vennep verhuist

Vanaf vrijdag 1 maart 2019 is HR Groep Nieuw-Vennep tijdelijk gevestigd aan de Westerdreef 9 in Nieuw-Vennep. Per 1 juni vestigt HR Groep zich op haar nieuwe, definitieve locatie: Markweg 43 in Nieuw-Vennep. 

31-January-2019

Ilse Visser nieuwe directeur HR Groep

Ilse Visser vormt sinds 1 januari 2019 samen met algemeen directeur Jacques Goddijn de directie van HR Groep. Ilse Visser is aangesteld in de functie van commercieel-operationeel directeur.

youtube twitter linkedin