Bamboe verkeersborden

Bijna iedereen kent de aluminium verkeersborden in het straatbeeld, maar verkeersborden van bamboe?

HR Groep maakt zich al jaren sterk voor duurzaamheid. Duurzaam ondernemen is op diverse manieren geïntegreerd in onze bedrijfsprocessen. Niet alleen in onze processen en productietechnieken herken je het groen ondernemen, maar ook onze innovaties leiden tot duurzame alternatieven en oplossingen. HR Groep introduceert een duurzame alternatief voor het aluminium verkeersbord: Het resultaat is een opmerkelijk duurzaam, kraswerend product dat niet breekt of vervormt.

Door bamboe voor uw RVV-bebording voor (smart) Ultimate Sign Bamboe borden te kiezen, kiest u voor een duurzaam product dat significant bijdraagt aan het verkleinen van de footprint van uw bordenareaal.

Dit bord is CO-2 neutraal: over het algemeen kunnen in een duurzaam beheerde plantage of productiebos elk jaar 20-25% van de stammen worden geoogst. Door de snelle bijgroei gebeurt dit zonder dat het aantal stammen per hectare afneemt!

De Bamboe borden zijn ook volledig recyclebaar in een biomassa centrale voor productie tot groene stroom.
Bamboe is zeer sterk dankzij de uitstekende kwaliteit, maar ook door de hardheid, de dichtheid en de stabiliteit.

Samen met de sensor die beweging detecteert, is de Smart Sustainable Ultimate Signing bord een ultra duurzaam alternatief voor een aluminium verkeersbord.Het bamboe bord is door SGS Intron (AKI) getoetst aan de NEN- EN 12899-1:2007. De NEN-EN 12899-1 is in maart 2018 toegekend. Bekijk onze Certificaten


De HR Groep heeft het bamboe verkeersbord ontwikkeld in samenwerking met MOSO International B.V.: de specialist in de ontwikkeling en verkoop van innovatieve en milieuvriendelijke, uit bamboe vervaardigde, producten voor interieur en exterieur toepassingen.

Meer informatie?
Neem contact op met:

Jacques Goddijn
Jacques.Goddijn@hrgroep.nl

Beheer en onderhoud

Onderhoud en beheer, montagewerk, preventief en correctief onderhoud, schadeherstel, storingsdienst.

Visie- Concept / Ontwerp-Product

HR Groep denkt mee in het totaalpakket: vanuit een visie of concept uitgerold tot een mooi ontwerp of eind product.

Koop vs Lease

Met ons concept ‘leasen van bewegwijzering’ kunnen wij u maximaal ontzorgen.
Het gaat hier om: toeristische, recreatieve en  bewegwijzering van industrieterreinen.
31-January-2019

Ilse Visser nieuwe directeur HR Groep

Ilse Visser vormt sinds 1 januari 2019 samen met algemeen directeur Jacques Goddijn de directie van HR Groep. Ilse Visser is aangesteld in de functie van commercieel-operationeel directeur.

29-January-2019

Nieuwe organisatiestructuur HR Groep

Per 1 januari 2019 zijn de 9 vestigingen van HR Groep ondergebracht in 3 divisies, te weten: Traffic, Streetcare, Wayfinding.

14-January-2019

Gemeente Amsterdam start proef met bamboe verkeersborden

In de stad Amsterdam staan sinds kort 650 verkeersborden van bamboe.youtube twitter linkedin