Bamboe verkeersborden

Bijna iedereen kent de aluminium verkeersborden in het straatbeeld, maar verkeersborden van bamboe?

HR Groep maakt zich al jaren sterk voor duurzaamheid. Duurzaam ondernemen is op diverse manieren geïntegreerd in onze bedrijfsprocessen. Niet alleen in onze processen en productietechnieken herken je het groen ondernemen, maar ook onze innovaties leiden tot duurzame alternatieven en oplossingen. HR Groep introduceert een duurzame alternatief voor het aluminium verkeersbord: Het resultaat is een opmerkelijk duurzaam, kraswerend product dat niet breekt of vervormt.

Door bamboe voor uw RVV-bebording voor (smart) Ultimate Sign Bamboe borden te kiezen, kiest u voor een duurzaam product dat significant bijdraagt aan het verkleinen van de footprint van uw bordenareaal.

Dit bord is CO-2 neutraal: over het algemeen kunnen in een duurzaam beheerde plantage of productiebos elk jaar 20-25% van de stammen worden geoogst. Door de snelle bijgroei gebeurt dit zonder dat het aantal stammen per hectare afneemt!

De Bamboe borden zijn ook volledig recyclebaar in een biomassa centrale voor productie tot groene stroom.
Bamboe is zeer sterk dankzij de uitstekende kwaliteit, maar ook door de hardheid, de dichtheid en de stabiliteit.

Samen met de sensor die beweging detecteert, is de Smart Sustainable Ultimate Signing bord een ultra duurzaam alternatief voor een aluminium verkeersbord.
HR Groep heeft het bamboe verkeersbord ontwikkeld in samenwerking met MOSO International B.V.: de specialist in de ontwikkeling en verkoop van innovatieve en milieuvriendelijke, uit bamboe vervaardigde, producten voor interieur en exterieur toepassingen. Het bamboe bord is door SGS Intron (AKI) getoetst aan de NEN- EN 12899-1:2007. De NEN-EN 12899-1 is in maart 2018 toegekend. Bekijk onze Certificaten. 

Meer informatie?
Bekijk en bestel onze bamboe verkeersborden in onze webshop:

Bestel nu in de webshop

Beheer en onderhoud

Onderhoud en beheer, montagewerk, preventief en correctief onderhoud, schadeherstel, storingsdienst.

Visie- Concept / Ontwerp-Product

HR Groep denkt mee in het totaalpakket: vanuit een visie of concept uitgerold tot een mooi ontwerp of eind product.

Koop vs Lease

Met ons concept ‘leasen van bewegwijzering’ kunnen wij u maximaal ontzorgen.
Het gaat hier om: toeristische, recreatieve en  bewegwijzering van industrieterreinen.
20-June-2019

HR Groep Nieuw-Vennep definitief verhuisd

Vanaf heden vindt u HR Groep Nieuw-Vennep aan de Markweg 43 in Nieuw-Vennep. Dit is de definitieve, nieuwe locatie van de vestiging in Nieuw-Vennep.05-June-2019

Zo draag jij bij aan een duurzame openbare ruimte

Toepassingen in de openbare ruimte kunnen bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Denk aan het duurzaam beheer van objecten en het gebruik van duurzame materialen. Lees de 3 tips van HR Groep! 


04-June-2019

Nieuwe verwijsborden parkeergarages Amsterdam

De borden die verwijzen naar parkeergarages in Amsterdam zijn vernieuwd, zodat zij beter en sneller vindbaar zijn.youtube twitter linkedin