Plaatsingsdienst

Voor een uniform straatbeeld en gebruikszekerheid is het van wezenlijk belang dat uw bebording en dynamische producten regelmatig wordt gecontroleerd en indien nodig aanpassingen worden gedaan, borden worden vervangen of schoongemaakt.

Van eenvoudige afzetwagens tot full colour informatiepanelen, rotatiepanelen elk product heeft zijn specifieke onderhoud nodig.

Gecertificeerde Plaatsingsdienst
HR Groep Streetcare beschikt over een eigen plaatsingsdienst die in het bezit is van het veiligheidscertificaat voor aannemers (VCA**). De dienst heeft jarenlange ervaring met werkzaamheden op bedrijfsterreinen, in steden en langs de Nederlandse rijks- en provinciale wegen. De plaatsingsdienst van HR Groep Streetcare plaatst verkeersborden geheel volgens de regels van het B.A.B.W., hetgeen borg staat voor plaatsing en montage van de borden conform de actuele wetgeving.


Onderhoud en Analyse
Onze plaatsingsdienst en serviceafdeling is zich als geen ander bewust van het belang van juiste, duidelijke, bebording en goedwerkende installaties. Onze plaatsingsdienst neemt graag alle zorg uit handen: niet alleen tijdens de uitvoering van uw projecten, maar ook op het gebied van beheer en onderhoud. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met een integrale overeenkomst waarbij het reguliere onderhoud en de storingsdienst zijn gegarandeerd.

 
Contactpersoon:
HR Groep Streetcare Algemeen
info@hrgroep.nl
 

HR Groep Webshop

HR Groep Streetcare produceert en levert jarenlang producten voor verkeersveiligheid, straatbeeld en bewegwijzering.

Intelligent Public Space management

De verkeerswereld verandert in rap tempo: In het verleden spraken wij over de levering van verkeersborden. Nu staan assetmanagement, het slim beheren en onderhouden van objecten in de openbare ruimte centraal, gedurende een langere (contract)periode. De meest ideale openbare ruimte is een veilige en comfortabele omgeving, die op (kosten)efficiënte wijze duurzaam beheerd kan worden.

HR Groep Streetcare heeft via haar landelijke verkeersbordendatabase alle RVV-borden in Nederland in kaart gebracht in de vorm van een pakket voor inventarisatie, inspectie, onderhoud en beheer. HR Groep Streetcare kan de locatie van deze borden direct in beeld brengen via het IPSm platform. Met de IPSm app, kan je jouw borden in het veld efficiënt aan het systeem toevoegen, verwijderen of aanpassen. Verkeersborden worden standaard geleverd met een QR-code achter op het bord. Zo kan je nog makkelijker nieuwe bebording toevoegen of wijzigen. Je scant de QR-code aan de achterkant en de eigenschappen worden automatisch in de IPSm app ingevuld. In deze code zijn alle eigenschappen van het bord vastgelegd, zoals: 


  • Bordcode; 

  • Bordafmeting; 

  • Retroreflectieklasse; 

  • Fabrikant; 

  • Productiejaar/maand; 

  • Ondersteuningsconstructie.


Je hoeft nu alleen nog maar een foto van het bord te maken, de hoogte van de onderkant van het bord op te geven en de adresgegevens in te vullen. 

 

Wil je de app uitproberen? Ga naar ipsm.hrgroep.nl en vraag het aan.
08-November-2022

Nieuwe Europese regelgeving over het beschikbaar stellen van verkeersdata

Vanaf 1 januari 2025 zijn houders van verkeerdata met de nieuwe Europese regelgeving verplicht om cruciale data goed bij te houden en beschikbaar te stellen voor gebruikers. Het moet actueel, real time (zo snel mogelijk, maar in alle redelijkheid) en van goede kwaliteit zijn. Serviceproviders, zoals TomTom of Waze moeten vervolgens de data gebruiken en in hun diensten verwerken. Beschik je niet over zulke data dan word je niet verplicht gesteld om de data te hebben.14-October-2022

Waar moet een kegel met reflecterende folie aan voldoen?

Met geautomatiseerd plaatsen van kegels is kwaliteit van het product erg belangrijk, maar waar let je op bij het kiezen van een kegel en folie?30-September-2022

Botsvriendelijke palen vergroten veiligheid tijdens ongeluk

Veiligheid op de weg, daar zijn jij en ik elke dag mee bezig. We doen er alles om een ongeluk te voorkomen. Gebeurt het dan toch, dan wil je dat het risico voor de inzittenden zo klein mogelijk is.

Bel ons via: +31 (0)70 399 85 11
Mail naar: info@hrgroep.nl
Of vul het contactformulier in
Nieuwsbrief
Marketing door
youtube linkedin