Intelligent Public Space management

De verkeerswereld verandert in rap tempo: In het verleden spraken wij over de levering van verkeersborden.

Nu staan assetmanagement, het slim beheren en onderhouden van objecten in de openbare ruimte centraal, gedurende een langere (contract)periode. De meest ideale openbare ruimte is een veilige en comfortabele omgeving, die op (kosten)efficiënte wijze duurzaam beheerd kan worden.

Uniforme openbare ruimte
HR Groep heeft via haar landelijke verkeersbordendatabase alle RVV-borden in Nederland in kaart gebracht. HR Groep kan de locatie van deze borden direct in beeld brengen via het IPSm platform . De data wordt compleet aangeboden in de vorm van een pakket voor inventarisatie, inspectie, onderhoud en beheer.


Realtime mutaties in het veld
Ervaring leert dat niet alle plannen tot uitvoering overgaan en dit, tussen de jaarlijkse inventarisaties door, tot “verrommeling” van de database kan leiden. Hiervoor werken wij met de IPSm App, waarmee u uw borden in het veld efficiënt aan het systeem kunt toevoegen, verwijderen of aanpassen. Met deze app kunnen geplaatste objecten niet alleen toegevoegd worden, maar kunnen ook mutaties in het veld worden uitgevoerd.

Meer weten? Ga naar ipsm.hrgroep.nl

 
Contactpersoon:
Caroline van Rij
Caroline.van.Rij@hrgroep.nl
 

HR Groep Webshop

HR Groep produceert en levert jarenlang producten voor verkeersveiligheid, straatbeeld en bewegwijzering.

09-February-2021

Kwaliteit en Regelgeving: hoe beheert u uw verkeersborden?

HR Groep ontsluit via haar landelijke verkeersbordendatabase. Intelligent Public Space management (IPSm) jaarlijks geactualiseerde data van RVV-borden. Deze borden worden conform de NEN 3381 vastgelegd; elk geplaatst of verwijderd bord wordt aangemeld in de nationale verkeersbordendatabase.29-January-2021

IPSm verkeersbordendatabase levert gedetailleerde data

De operatie om alle verkeersborden in Nederland digitaal te ontsluiten, is succesvol voltooid. Intussen maken wegbeheerders en aannemers al handig gebruik van Open Data in verschillende beheersystemen.05-January-2021

Samenwerking HR Groep Streetcare en United Wegwijs in Infra B.V.

HR Groep Streetcare is een samenwerking aangegaan met het bedrijf United Wegwijs in Infra B.V.youtube twitter linkedin