HR Groep Design

HR Groep Streetcare kent voor haar producten en diensten twee categorieën: Streetcare Basics en Streetcare Specials.

De eerste duidt (verkeers)borden aan met bijbehorende ondersteuningsconstructies en bakenmaterialen in overeenstemming met de normen uiteengezet in de RVV 1990 wet, aanvullende normen en richtlijnen. Streetcare Specials bestaat uit straatmeubilair zoals amsterdammertjes, zitelementen, vuilnisbakken, fietsenstallingen, elementen voor schoolzones, maatwerkborden voor gebouwen in en rondom gebouwen, toeristische routes en voetgangers. Goodmesh agency is de conceptuele leider van HR Groep.


Van concept naar praktijk
Goodmesh is een ontwerpafdeling binnen HR Groep Streetcare. Zij richten zich op conceptueel, ruimtelijk en grafisch ontwerp in de openbare ruimte gebaseerd op sociale interactie. Goodmesh werkt samen met HR Groep om de concepten tot tastbaar producten en faciliteiten in de openbare ruimtes te creëren. Een professioneel team werkt aan interne en externe projecten rondom duurzaamheid en procesoptimalisatie met behulp van digitalisering en culturele interactie. Denk bijvoorbeeld aan zitelementen voor Amsterdammertjes, die de beleving van het publieke domein stimuleren. Goodmesh staat voor het ontwerp en de selectie van functionele, tijdloze straatmeubilair met een eigen geschiedenis die past bij de omgeving.


Digitalisering in de openbare ruimte
Binnen het Goodmesh-team werken we volgens het concept Intelligent Public Spacemanagement, waarbij we inspelen op duurzaamheidsvraagstukken, digitalisering en sociale interactie in relatie tot openbare ruimtes. Door alle belanghebbenden te betrekken, zoals beheerders, gebruikers, leveranciers en medewerkers van onze organisatie, creëert HR Groep Streetcare een link tussen de publieke en private sector. Denk aan alle buitenvoorzieningen, die geregistreerd worden: de beheerder kan meteen informatie ontvangen van weggebruikers en de omgeving! Daarbij geven we ook betekenis aan Social Return en de wens om dagelijks up-to-date informatie te ontvangen. Goodmesh is de grondlegger van dit concept.

 

Contactpersoon:
Goodmesh
Jacques Goddijn
j.goddijn@goodmesh.nl

 

HR Groep Webshop

HR Groep produceert en levert jarenlang producten voor verkeersveiligheid, straatbeeld en bewegwijzering.

03-August-2020

HR Groep maakt de transitie van staal naar digitaal!

De vier jaar geleden door HR Groep ingezette transitie van “staal naar digitaal” is nu deels beschikbaar als open data! Met trots verwijzen wij voor de Open Data naar de NDW website: https://docs.ndw.nu/api/trafficsigns/nl/index.html

22-July-2020

Anti-uilenrollen op de duurzaamste weg van Nederland

HR Groep draagt met bamboe borden bij aan de duurzaamste weg van Nederland29-June-2020

De NEN3381:2020 is gepubliceerd!

De Norm “Eisen voor verkeers- en bewegwijzeringsborden”, oftewel de NEN 3381:2020 is gepubliceerd.youtube twitter linkedin