Schiphol op de schop

Vergelijk het met het opnieuw inrichten van een postzegel. Routes en parkeerproducten veranderd op Schiphol De parkeerproducten en routes zijn veranderd op Schiphol. Met het nieuwe parkeeraanbod wordt ervoor gezorgd dat iedereen die dat wil op Schiphol kan parkeren. Een woordvoerder van Schiphol vergelijkt het met 'een postzegel die ze aan het herinrichten zijn'. Samen met bezoekers is er een plan gemaakt om toch voldoende parkeerplekken te realiseren op Schiphol Centrum.
In de nacht van 1 oktober 2017 stond er een hele ploeg klaar om alle parkeerborden te veranderen. Na een briefing zijn de plaatsingsploegen aan de slag gegaan. Voor ons waren het “gewone” werkzaamheden maar voor Schiphol was het een hele operatie omdat na deze werkzaamheden de knop omging en parkeren op P2 niet meer mogelijk is.

Er zijn onder andere 130 borden vervangen. Deze borden bestonden uit twee lagen. De nieuwe bedrukking zat er onder en daarover heen een tijdelijke folie waar de huidige bestemming nog op stond. In de nacht van 1 oktober is van al deze borden de tijdelijke folie verwijderd zodat de nieuwe situatie zichtbaar werd. 

Wat zijn de veranderingen per 1 oktober 2017?

Voor kort parkeren kunt u nu terecht in P1. Wilt u langer dan 48 uur parkeren? Dan kunt u gebruik maken van P3 voor lang parkeren en P6 voor valet parking. 
HR Groep heeft de volgende producten en diensten geleverd/geplaatst:
- Hoofdbewegwijzering 
- Stalen portalen 
- Pijl / kruis signaalgevers 
- RVV borden
- Tijdelijke folie op de borden

Een intelligente buitenruimte

Door de digitalisering van onze maatschappij en de komst van zelfrijdende auto’s is de behoefte ontstaan aan een nationaal overzicht van alle objecten in de openbare ruimte.
20-March-2020

Nieuwe maatregelen rondom COVID-19

Het coronavirus COVID-19 houdt momenteel de hele wereld bezig en zoals het zich laat aanzien leidt het de komende tijd ook tot veel vragen in Europa.02-March-2020

Landelijke verkeersbordendata met IPSm

HR Groep brengt met het Intelligence Public Space management platform en App alle verkeersborden in Nederland in kaart.

29-November-2019

Nederlandse fabrikanten van stalen masten slaan handen ineen

Tijdens de Vakbeurs Mobiliteit in Houten is de oprichting van SMIN (Stalen Masten In Nederland) bekend.

youtube twitter linkedin